Post Top Ad


Uhrin l-a dat exemplu pe Mircea Lucescu

 
Marco Ehmann a dispărut din echipa "cainilor" în ultimele trei meciuri oficiale, Dusan Uhrin nu se mai bazează pe el după ce fundașul de 20 de ani i-a comunicat că vrea să plece de la Dinamo.


Chiar dacă este un jucător eligibil cu regula U21 și a avut șanse de a evolua în tricoul „câinilor”, de la sosirea cehului, apărătorul a avut o cădere. 


Fotbalistul a avut și probleme medicale și le-a transmis dinamoviștilor că nu-și vede viitorul în alb-roșu. Cu toate că mai are doi ani de contract, iar conducerea clubului nu va accepta plecarea lui gratis, afirmă sursele GSP!

Dusan Uhrin: „Nu mă întrebați pe mine de plecarea de la Dinamo”

La întrebările mai delicate despre jucători, le-a recomandat jurnaliștilor să dialogheze direct cu cei în cauză. 

Apoi, a fost supărat de faptul că este întrebat vizavi de o eventuală plecare a sa din Ștefan cel Mare.

A încheiat spunând că nu se teme de nimeni și de nimic la baraj.

„Fiecare meci e important pentru mine, de acum, în perspectiva barajului. Vom avea două meciuri importante, nu ne concentrăm acum prea mult pe oponenți, trebuie să fim focusați pe noi! Știm că partida cu Botoșani e foarte grea, e importantă pentru noi, dar am decis să ne concentrăm pe jucătorii noștri, e cel mai important acum"

„Îi simt bine pe jucători, se antrenează bine, sunt împreună. Trebuie să-i întrebați pe ei cum se simt împreună, dar eu îi simt bine. Cum stau ei cu moralul? Trebuie să-i întrebați pe ei cum sunt. Eu nu sunt calm! 

Pentru mine e important să-i prepar, sunt focusat pe antrenamente. Am câștigat 5-1, dar nu sunt multțumit că am luat gol. Apoi, am jucat cu un om în plus. Apoi, a fost 0-0 la pauză. E bine că am câștigat, dar trebuie mai mult"

„No comment (n.r- dacă se gândește și el la plecare, precum unii elevi de-ai săi). Nu este întrebare pentru mine, vreau să mă concentrez aici, la munca mea la Dinamo. Vă rog nu mă întrebați despre mine, am spus-o deja de zece ori până acum"

„Acum, depinde de jucători dacă vor evolua la baraj, o luăm individual. Nu știu contractele lor, ca să realizez dacă pleacă 17 sau nu"

„Am văzut și eu meciurile primelor patru echipe, este o competiție tare. Toate formațiile de acolo joacă bine, liga a doua, mă refer la primul grup de sus, au o evoluție de apreciat, sunt la nivel de Liga 1. Pe Ely Fernandes, pe Romario Pires îi puteți compara cu cei din echipa noastră. Dacă mi-e teamă? Nu mi-e frică de nimic! Trebuie să ne focusăm pe meciurile noastre, să rămânem în Liga 1, nu mi-e teamă de 

absolut nimeni și nimic. Dar respectăm orice adversar. Avem fotbaliști buni, trebuie doar să ne focusăm. Repet, într-una: vreau să rămân în Liga 1".

Ehmann a vrut să plece, acum e la echipa a doua. Eu mă bazez doar pe jucătorii care vor să rămână, să continue aici

 Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Uhrin: „Nici Lucescu nu vorbește rusa"

„Dacă aș începe să vorbesc română, atunci sigur nu m-ați înțelege. Ceha nu e limbă latină, de aceea mi-e mai greu. Nu l-am auzit niciodată pe Mircea Lucescu vorbind rusă! Nu l-am auzit. Probabil, și lui îi este greu, deși a stat mai mult în acea zonă. Așa, și eu vorbesc un pic germana, nu engleza. 

Nu vorbesc română, nu m-ați înțelege. Nu pricep de ce alții sunt concentrați pe acest detaliu, eu nu sunt focusat pe munca lor!",a incheiat Dusan Uhrin potrivit GSP 


Comentarii