Post Top Ad


Ultimele noutăți de la Dinamo

 În iarnă, Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, dezvăluia că a garantat pentru transferul francezului, fiind sigur că acesta ar putea juca la Dinamo, chiar dacă era rezervă la Chiajna.

„Nu vă ascund faptul că m-a sunat Cristi Tănase, președintele de la Concordia Chiajna, și m-a întrebat: «Florine, vreau să ajut Dinamo. Crezi că Chesneau poate face față la Dinamo?» Cristi Tănase este dinamovist, a crescut acolo, pe el și domnul Bălănescu i-a crescut nea Tică Dănilescu. I-am răspuns că 

poate, fără niciun fel de problemă. Băiatul ăsta nu a jucat la Chiajna din cauza faptului că ei folosesc portar U21, dar e un portar foarte bun. I-am spus să-l lase la Dinamo”, a declarat Prunea la emisiunea „DigiSport Matinal”, pe 22 ianuarie.

„Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat cu Chesneau. Ce schimbare în doi-trei ani. E o schimbare 

incredibilă, eu l-am susținut când a venit la Dinamo. Eu l-am văzut la Chiajna, a avut evoluții foarte 

bune. Chiar nu pot să-mi dau seama... Vorbeam cu un fost coleg de la echipa națională și ziceam «Ăsta 

chiar a jucat în Franța? , a declarat Prunea la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.Antonio Bordușanu și Segbe Azankpo vor putea juca cu UTA

În schimb, Dusan Uhrin jr. se va putea baza pe atacantul Segbe Azankpo și pe aripa Antonio Bordușanu. 

Cel din urmă a acuzat dureri la umăr în timpul partidei cu FC Botoșani, dar de mâine se va putea antrena normal.

 Iar excluderea lui Azankpo din lotul pentru meciul împotriva moldovenilor a fost o decizie pur tehnică. Atacantul din Benin este apt de joc.

Ahmed Bani, care va începe antrenamentele de grup abia zilele următoare după ce a suferit o accidentare serioasă la gambă. 


Marius Tomozei și Deniz Giafer, ambii în proces de recuperare. 

Cosmin Matei, nu va fi utilizat, potrivit GSP 

Comentarii