Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Veste excelentă pentru "câini". Dusan Uhrin, anunţ şoc în vestiar cu o zi înainte de returul Dinamo – U Cluj!

 




PCH a anunțat că Gruia Stoica, un om de afaceri condamnat în trecut la 4 ani de închisoare cu executare, a investit 25.000 de euro la Dinamo.

Gruia Stoica, cel care a contribuit cu bani și la Rapid în trecut, i-a ajutat pe suporterii lui Dinamo să ajungă la pragul de 100.000 de euro pentru primele jucătorilor, în cazul în care aceștia reușesc să treacă de U Cluj la baraj. Iniţial, se strânseseră 75.000, dar el a completat cu 25.000, potrivit GSP 

Dusan Uhrin jr. nu se va putea baza pe argentinianul Jonathan Rodriguez. Acesta s-a accidentat și nu poate evolua cu Universitatea Cluj.

Pe de altă parte însă, Mirko Ivanovski, cel care a purtat banderola de căpitan în câteva ocazii în acest sezon, este refăcut și poate fi utilizat în manșa retur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, potrivit Playsport.ro

Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei din „Ștefan cel Mare” și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

Dusan Uhrin a luat o decizie prin care îşi demonstrează ataşamentul faţă de Dinamo, în cel mai greu moment al clubului. Cehul a decis să rămână încă un sezon alături de “câini”, chiar dacă echipa va retrograda în Liga II.

Cehul i-a convocat pe jucători cu o oră mai repede înainte de antrenamentul de sâmbătă, la ora 16:00, pentru o discuţie. Dusan Uhrin a ales această modalitate să îi anunţe pe jucători că va continua alături de “câini” indiferent de rezultatul meciului de duminică.

Bugetul lui Dinamo va fi mult diminuat şi lotul va fi remaniat, în condiţiile în care bugetul de salarii de aproximativ 130-150.000 de euro lunar nu va mai putea fi susţinut în Liga 2, potrivit Fanatik 

Comentarii