Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste excelentă pentru "câini". Dusan Uhrin, anunţ şoc în vestiar cu o zi înainte de returul Dinamo – U Cluj!

 
PCH a anunțat că Gruia Stoica, un om de afaceri condamnat în trecut la 4 ani de închisoare cu executare, a investit 25.000 de euro la Dinamo.

Gruia Stoica, cel care a contribuit cu bani și la Rapid în trecut, i-a ajutat pe suporterii lui Dinamo să ajungă la pragul de 100.000 de euro pentru primele jucătorilor, în cazul în care aceștia reușesc să treacă de U Cluj la baraj. Iniţial, se strânseseră 75.000, dar el a completat cu 25.000, potrivit GSP 

Dusan Uhrin jr. nu se va putea baza pe argentinianul Jonathan Rodriguez. Acesta s-a accidentat și nu poate evolua cu Universitatea Cluj.

Pe de altă parte însă, Mirko Ivanovski, cel care a purtat banderola de căpitan în câteva ocazii în acest sezon, este refăcut și poate fi utilizat în manșa retur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1, potrivit Playsport.ro

Chiar dacă galeriile celor două echipe sunt înfrățite și, cel mai probabil, nu vor exista conflicte între suporteri, Jandarmeria își va lua măsuri speciale pentru acest joc.

Acest lucru a fost decis ca o măsură de precauție în cazul unui rezultat defavorabil echipei din „Ștefan cel Mare” și a unei eventuale răzbunări a suporterilor dinamoviști pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr. dacă aceștia nu vor întoarce soarta rezultatului din tur.

Dusan Uhrin a luat o decizie prin care îşi demonstrează ataşamentul faţă de Dinamo, în cel mai greu moment al clubului. Cehul a decis să rămână încă un sezon alături de “câini”, chiar dacă echipa va retrograda în Liga II.

Cehul i-a convocat pe jucători cu o oră mai repede înainte de antrenamentul de sâmbătă, la ora 16:00, pentru o discuţie. Dusan Uhrin a ales această modalitate să îi anunţe pe jucători că va continua alături de “câini” indiferent de rezultatul meciului de duminică.

Bugetul lui Dinamo va fi mult diminuat şi lotul va fi remaniat, în condiţiile în care bugetul de salarii de aproximativ 130-150.000 de euro lunar nu va mai putea fi susţinut în Liga 2, potrivit Fanatik 

Comentarii