Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Variantă de siglă a lui Dinamo apreciată de Cornel Dinu

 

Sigla veche vs. sigla apreciată de Cornel Dinu

Cornel Dinu, unul dintre cele mai importante nume din istoria lui Dinamo, s-a declarat dezamăgit de cele 5 propuneri de siglă dintre care va fi aleasă noua emblemă a „câinilor roșii”.

Există, însă, și o variantă de logo apreciată de „Procuror”, una care nu s-a „strecurat” între cele 5 „finaliste”. 

Aceasta este foarte asemănătoare cu vechea siglă a clubului, singura diferență fiind reprezentată de aspectul câinilor, pictați de această dată în alb și roșu în loc de doar roșu. 

Dinu apreciază că în această variantă câinii au gurile deschise, semn că ar „mușca” din adversari. În varianta veche, colții câinilor sunt vizibili, dar nu la fel de amenințători.


Dinu și-a exprimat impresiile despre respectiva siglă într-un dialog cu Dan Udrea, jurnalist GSP și moderator al emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport. Fostul mare portar al „câinilor”, Florin Prunea, a vorbit despre acest moment și a ajuns la concluzia că 


jucătorul era confuz în acele momente din cauza loviturii primite din partea lui Eduard Pap.


„De mulți ani n-am mai văzut… Lumea a trecut foarte ușor peste asta pentru că Dinamo a câștigat. Iese 

afară din teren (n.r. Balthazar Pierret)… Păi, cum l-a lovit Pap? Părerea mea este că acolo e de portocaliu (n.r. ori cartonaș galben ori cartonaș roșu). Iese afară din teren…


Păi, el mai știa, săracul? Eu cred că nici nu mai știa pe unde este. Păi, băi, al patrulea arbitru, dacă ești 


profesionist…Și eu cred că Vassaras, așa cum îl cunosc, l-a chemat și i-a zis: «Băi, tu ce faci acolo?». Păi, te duci la băiat și îi spui: «Cum te simți, ești în regulă?».

E și greșeala celor de pe bancă, doar Sebi Moga s-a dus acolo ca să fie lângă jucător. Cum adică reprezentantul lui Dinamo să nu fie lângă jucător, acolo la margine?”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport Live.

Comentarii

  1. Are dreptate Domnul Cornel Dinu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Țineți cont de părerea Domnului Cornel Dinu nu puneți orice emblemă !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu