Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Răzvan Zăvăleanu anunță bugetul cu care Dinamo poate reveni imediat în Liga 1„Fălcosul” spune că a intenționat, alături de Ionuț Lupescu, să cumpere clubul, dar cei doi au renunțat aproape imediat după ce au aflat care sunt datoriile.

„Eu am auzit, după audit, că sunt datorii mari la Dinamo, pe vremea lui Negoiță și Cortacero. Noi știam că am fi cumpărat de fapt datorii de 8 milioane de euro la Dinamo. Am discutat asta și cu Ionuț Lupescu, care nu știa anumite lucruri.

Ionuț a vrut să o preia pe Dinamo și m-a sunat și pe mine. Dar, m-am îngrozit când am văzut hârtiile de la club. Nu cred că retrogradam, dar ce făceam cu datoriile de milioane? Băgam clubul în insolvență? Nu!

Mă umfla râsul în perioada lui Cortacero. Contracte de 35.000 de euro pe lună? Pentru un portar de 37 de ani? Cred că a fost intenția de a distruge”, a spus Ioan Andone pentru Digi Sport.


 Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fanii lui Dinamo. „Nu se pune problema de faliment. Sper să se trezească dinamoviștii cu bani”

Eu nu cred că trebuie să ne temem de faliment, este adevărat că este o perioadă dificilă. Avem mai multe discuții, dar recunosc că se mișcă greoi. Sperăm să avanseze mai repede, mai ales că există interes. Eu sper să vină oamenii aceștia mai repede, să asigure bugetul pentru Liga 2. Am estimat că 200.000 de euro lunar ar fi suficient pentru a ne bate la promovare.

Sper ca acest moment să îi trezească pe dinamoviști, să îi mobilizeze, mai ales pe cei care au bani. Dacă doar câțiva dintre aceștia ar veni alături de noi, s-ar strânge repede banii necesari. Cu domnul Gruia Stoica mă voi întâlni în iulie să discutăm, a declarat Zăvăleanu

Se caută un antrenor dinamovist. Dusan Uhrin, dat „dispărut” de la echipă. „Nu știu ce intenții are”

Este nevoie de organizare ca să atingem obiectivul propus, revenirea în Liga 1 din primul an, este ceea ce așteaptă și fanii. Aș vrea ca următorul antrenor să fie un dinamovist adevărat, avem destui antrenori 

în România care intră în categoria asta. Din fericire avem de unde alege. Cred că asta ne-a lipsit destul de mult acest lucru, în această perioadă. Cineva care să pună suflet, să se implice.

Dacă aveam antrenor, discutam deja strategia, ce jucători să rămână, pe care să se bazeze. Sperăm să avem antrenor și administrator special cât mai repede, ca să putem să negociem cu cei pe care nu mai dorim să îi păstrăm. Discutăm cu fiecare jucător în parte, 20 au contracte pe termen lung.

Dusan avea contract ferm anul acesta, cu posiblitatea de prelungire, dacă rămânea în Liga 1. Nu știu ce planuri are, mă poate suna oricând. De program se ocupă acum Mihali și Mihăescu, a mai precizat Zăvăleanu

Eu aș antrena Dinamo cu cea mai mare plăcere, dar sunt sub contract cu Federația. E greu de rupt contractul, dar, dacă aș fi liber, aș veni cu cea mai mare plăcere, Ion Marin la Playsport Live

Comentarii