Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Super-prima de ultim moment propusă băieților lui Dusan Uhrin jr




Dorinel Munteanu a pus pe hârtie atuurile lui Dinamo în dubla cu U Cluj: „Îmi e greu să cred că își revin” 

„Din punctul meu de vedere Dinamo este favorită pentru că are experiența jocurilor mai tari, iar forma lor este una bună și și-au revenit la ultimele meciuri. U Cluj au totuși șansa lor și au pierdut pe mâna lor promovarea directă. Îmi este greu să cred că își revin după ultimele două înfrângeri. Se pot întâmpla multe într-o dublă manșă.

Eu cred că tot Dinamo stă mai bine și din punct de vedere psihic sau mental. La U Cluj nu e liniște după ratarea promovării. Dinamo are un moral mai bun pentru că vine după câteva meciuri mai bune în ultimele etape. Experiența e foarte importantă în astfel de meciuri și Dinamo are un lot mult mai valoros și fotbaliști care știu să joace partide decisive.

 Suporterii Universității sunt nerăbdători, va fi stadionul plin cu Dinamo, dar nu cred că vor accepta încă un meci prost. Deci nu știu cât o să îi ajute.

Eu cred că pentru Dinamo e mai bine că joacă cu U Cluj decât cu Hermannstadt. La Cluj e scandal și nu vor fi liniștiți la acest joc. Orice echipă care promovează are însă nevoie de 4-5 jucători pentru Liga 1”, potrivit Fanatik .

 Dacă în trecut, cei care se aflau la conducerea clubului promiteau prime pentru victorii cu Steaua, câștigare de trofee sau calificare în grupele competițiilor europene, situația din prezent este în antiteză;

Deși în presă s-a vehiculat o sumă înjumătățit mai mică, în ziua meciului, pot-ul a fost aproape dublat. Conform Playsport.ro, „câinii” vor primi 75.000 de euro pe care jucătorii ar urma să-i împartă în cazul în care vor evita prima retrogradare din istoria clubului în dubla manșă cu „U” Cluj, potrivit Playsport.ro

La această cifră au contribuit cei mai importanți oameni care au susținut financiar Dinamo în ultima perioadă: Marian Iuhasz, membru elite în DDB, Gheorghe „Tata” Nițu, Claudiu Ciolan, șeful clinicii Smile Center sau Nicolae Badea.

Dinamo joacă astăzi, 21 mai, de la ora 20.30 pe „Cluj Arena” prima manșă a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1. Returul este programat la o săptămână și o zi, pe 29 mai, pe bătrâna arenă din „Ștefan cel Mare” ce urmează să fie dărâmată la capătul acestei stagiuni.

Pe lângă această primă promisă jucătorilor, ieri, formația din „Groapă” a scăpat de două datorii mari: una de 38 milioane de lei către fostul patron, Ionuț Negoiță, dar și una de 1,1 milioane de euro către Politehnica Timișoara în ceea ce privește trecerea lui Dorin Rotariu de la Dinamo la Club Brugge.

Comentarii