Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Două vești mari pentru dinamoviști

 





Christian Irobiso, atacantul lui Dinamo, a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, dar a scăpat de suspendare, astfel că nigerianul va fi disponibil pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1.

 Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a decis însă să-l absolve pe „vârful” lui Dusan Uhrin, potrivit GSP 

Marius Tomozei (31 de ani) a semnat cu Dinamo prelungirea contractului pentru încă un sezon. Fundașul dreapta a suferit o ruptură de ligamente în februarie, accidentare care i-a încheiat sezonul.

„Tomozei și-a rupt piciorul, mi s-a părut fair-play și foarte corect să-i prelungim contractul pe încă un sezon. Din noul campionat, îl vom revedea pe teren, sperăm să fie mai puternic și mai bun pentru Dinamo. E frumos ca Dinamo să-și respecte sportivii”, a declarat Zăvăleanu potrivit GSP.ro.

 Nicolae Badea şi Răzvan Zăvăleanu s-au întâlnit miercuri, la o zi după dineul organizat de omul de afaceri pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Scopul întâlnirii a fost acela de a rezolva diferendele şi de a oferi linişte echipei înainte de baraj.

În acest sens, Nicolae Badea s-a oferit să plătească 25.000 de euro pentru a acoperi restanţele salariale ale lui Dusan Uhrin şi a staff-ului, un doping moral pentru tehnicianul lui Dinamo înainte de meciurile de baraj.

“Avem un contract de publicitate, este adevărat. Ne-am înţeles să ajute clubul în această situaţie dificilă”, a spus reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo.

Dusan Uhrin şi staff-ul au restanţe salariale, în timp ce oficialii clubului fac eforturi importante să adune bani astfel încât să plătească la zi salariile fotbaliştilor. potrivit Fanatik 


Comentarii