Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Două vești mari pentru dinamoviști

 

Christian Irobiso, atacantul lui Dinamo, a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, dar a scăpat de suspendare, astfel că nigerianul va fi disponibil pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1.

 Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a decis însă să-l absolve pe „vârful” lui Dusan Uhrin, potrivit GSP 

Marius Tomozei (31 de ani) a semnat cu Dinamo prelungirea contractului pentru încă un sezon. Fundașul dreapta a suferit o ruptură de ligamente în februarie, accidentare care i-a încheiat sezonul.

„Tomozei și-a rupt piciorul, mi s-a părut fair-play și foarte corect să-i prelungim contractul pe încă un sezon. Din noul campionat, îl vom revedea pe teren, sperăm să fie mai puternic și mai bun pentru Dinamo. E frumos ca Dinamo să-și respecte sportivii”, a declarat Zăvăleanu potrivit GSP.ro.

 Nicolae Badea şi Răzvan Zăvăleanu s-au întâlnit miercuri, la o zi după dineul organizat de omul de afaceri pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Scopul întâlnirii a fost acela de a rezolva diferendele şi de a oferi linişte echipei înainte de baraj.

În acest sens, Nicolae Badea s-a oferit să plătească 25.000 de euro pentru a acoperi restanţele salariale ale lui Dusan Uhrin şi a staff-ului, un doping moral pentru tehnicianul lui Dinamo înainte de meciurile de baraj.

“Avem un contract de publicitate, este adevărat. Ne-am înţeles să ajute clubul în această situaţie dificilă”, a spus reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo.

Dusan Uhrin şi staff-ul au restanţe salariale, în timp ce oficialii clubului fac eforturi importante să adune bani astfel încât să plătească la zi salariile fotbaliştilor. potrivit Fanatik 


Comentarii