Post Top Ad


Răzvan Zăvăleanu, reacție după ședința de la Dinamo

 
Vasile Miriuță (53 de ani) a dezvăluit la Playsport Live că nu este membru DDB. 

„Nu cred că e vorba de presiune acolo, cred că s-au făcut niște greșeli acolo câns s-au adus niște 

antrenori, probabil, nu știu sigur, fără aprobarea dânsului, ca președinte. Eu nu cred că pe Bonetti l-a adus domnul Mureșan.

Vă dați seama, când te pune cineva și are încredere în tine, lasă-l, mă, pe omul ăla. Eu am lucrat cu dânsul de patru ori, da, și știu că e foarte bun. Când l-ai pus, lasă-l! Eu, dacă eram în locul dânsului, eu, 

probabil, plecam mai de mult, atunci când s-au întâmplat aceste lucruri.


Dar, eu sunt eu, altul e altul. A încercat să fie bine, să nu fie scandal, să fie atmosferă bună la echipă, să 

nu fie probleme. Să aplaneze aceste situații, dar uite că nu a ieșit bine!”, a declarat Vasile Miriuță despre situația lui Iuliu Mureșan potrivit Playsport LiveRăzvan Zăvăleanu, pentru GSP.ro: „Salariații de la Săftica sunt cu banii la zi!”

Răzvan Zăvăleanu a ținut să lămurească situația vizavi de situație.

„Ședința de azi? Ce am discutat, eu consider că trebuie să rămână între noi, fiindcă așa e firesc, așa am convenit. Haideți să lămurim! Salariații de la Săftica sunt cu banii la zi! Azi, am dispus plata pentru 

salariul curent, cu scadența astăzi! Nu s-a pus problema să-i amânăm, să-i ducem cu vorba, să fie amenințări sau mai știu eu ce. E lămurit acum?

Situația e una dificilă, dar nu mai dificilă decât la alte cluburi din România. Facem demersuri ca să fie bine, oamenii să fie plătiți. Da, au fost întârzieri, dar la salariul trecut, am vrut să ne lămurim, era o 

întârziere de o săptămână-două. Și dacă există probleme, trebuie să tragem umăr la umăr, să rezolvăm problemele”.

Nu-i lăsăm pe oameni pur și simplu. Credeți-mă, totul este în parametri optimi. Nu e un dezastru, nu s-a terminat totul, cum ar vrea unii.

Vizavi de situația celor de la echipă, tot ceea ce am discutat cu jucătorii și cu staff-ul, am căzut de acord 

să rămână în bucătăria internă. Vă spun sincer, jucătorii sunt motivați și dornici de joc, toți sperăm să trecem de baraj cu bine”, a precizat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro.

Comentarii