Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






VIDEO | Dinamovistul Răzvan Gavriloaia: "Ne aşteaptă ceva ce nu s-a mai întâlnit în România, la un meci de handbal"








Handbaliştii de la Dinamo Bucureşti sunt la doar 60 de minute de o performanţă istorică - calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. "Câinii" s-au impus în tur, la Lisabona, împotriva celor de la Sporting, cu 26-25, şi pornesc cu prima şansă, duminică, 1 martie, în sala din "Ştefan cel Mare".


Extrema dreaptă Răzvan Gavriloaia a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Constantin Ştefan la Lisabona, unde a marcat trei goluri. Veteranul de 37 de ani a declarat, în EXCLUSIVITATE pentru Telekom Sport, că meciul retur va fi unul mult mai greu decât cel din Portugalia, în care va triumfa echipa care îşi va dori mai mult victoria, implicit calificarea. Cine se califică are toate şansele să întâlnească în optimile Ligii Campionilor colosul francez Paris Saint-Germain, la care evoluează, printre alţii, Luc Abalo, Mikkel Hansen, Nikola Karabatic.

"Suntem bucuroşi, dar nu a fost simplu, ne aşteptam la un meci extraordinar de greu. E un rezultat bun pentru noi şi sperăm să-l confirmăm în meciul retur, să nu mai fie surprize. (A fost o revanşă?) Nu am luat-o ca pe o revanşă, dar am simţit că anul trecut meritam mai mult. (La ce ne aşteptăm acum?) Nu ştiu, nu putem promite ceva anume. Cu siguranţă trebuie să vă aşteptaţi la un meci extraordinar de crâncen, de disputat şi cu determinare exemplară, şi din partea lor şi din partea noastră. (Cum i-ai simţit?) Deşi rezultatul nu o arată, şi eu i-am simţit mai puternici, însă anul acesta am fost noi cu un nivel mai ridicat faţă de anul trecut. (V-aţi temut pe final?) Da, da, da. De răsturnat nu, dar am simţit că nu mai putem gestiona meciul aşa de uşor cum a fost în primele 35, 40 de minute. Sincer, şi un arbitraj uşor mai permisiv pentru ei, care uneori ne-a frustrat şi de acolo au apărut şi unele inexactităţi, dar am putut să avem puterea mentală de a ţine ritmul şi de a ne ridica peste nivelul adversarilor, chiar şi în condiţiile astea", a declarat Gavriloaia.

Fanii dinamoviştii au fost prezenţi în număr mare şi la Lisabona, şi au făcut spectacol în tribune. Au cântat non-stop şi şi-au încurajat necondiţionat favoriţii, fiind permanent al optulea jucător pe teren. Sala "Dinamo" se anunţă arhiplină duminică, la unul dintre cele mai importante momente din handbalul masculin românesc din ultimii 30 de ani.

"(Despre fani) În primul rând, trebuie să le mulţumesc celor care au venit în Portugalia, în numele meu şi al echipei. Noi ştiam, noi ţinem legătura constant cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ştiam că vor veni în număr foarte mare. Au făcut un sacrificiu, un efort şi financiar şi din punct de vedere al timpului, departe de familie. Le mulţumim din suflet şi chiar ne-au ajutat foarte mult şi o parte din acest rezultat se datorează şi lor. Pentru meciul retur ne aşteptăm la ceva cum, zic eu, nu s-a mai întâlnit în România la un meci de handbal. Chiar asta e ceea ce mă aştept eu şi sper să-i bucurăm pe toţi suporterii noştri, în special pe doamne, care vor avea şi o zi specială în momentul acela", a completat handbalistul născut la Iaşi.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii