Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






VIDEO | Robert Moldoveanu: "Eu zic că o să fie stadionul plin si cred că noi suntem echipa mai puternică"









Aproape cinci ani au trecut de la ultima victorie a FCSB-ului pe terenul rivalei. Se întâmpla pe 3 mai 2015, iar vicecampioana României se impunea cu 3-1.

Acum, urmează un nou derby, duminică, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, iar dinamoviştii se laudă că au vândut deja 15.000 de bilete pentru meciul de pe Arena Naţională.

"Sunt emoţii mari pentru că în derby orice jucător de fotbal şi-ar dori să joace măcar o dată. Eu sunt foarte supărat pentru că din nou am ratat play-off-ul, dar trebuie să mergem mai departe şi să muncim mai mult. Un derby este foarte important pentru orice jucător, îl vede o ţară întreagă şi este un joc foarte important.

La astfel de meciuri nu trebuie să te mai motiveze nimeni. Fanii care te împing de la spate, singur te motivezi. Eu zic că o să fie  stadionul plin. Până acum, am înţeles că s-au vândut 15.000 de bilete şi îi aşteptăm în număr cât mai mare să vină duminică. Ar fi frumos să aibă şi cei de la FCSB o galerie, să fie ca pe vremuri, dar acum vom vedea ce va fi.

Cred că noi suntem echipa mai puternică, doar nu zic că Steaua. Mă bazez pe jocul nostru de echipă.Văd un viitor bun pentru Dinamo şi trebuie să muncim pentru asta. Dacă o să facem greşelile pe care le-am făcut până acum, o să fim tot în play-out. Acum pentru noi, Cupa României este un obiectiv şi sperăm să ajungem cât mai departe şi să o câştigăm" , a declarat Robert Moldoveanu.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii