Post Top Ad


PCH se implică și în handbal » Ultrașii se revoltă după regula „anti-Dinamo” introdusă de Alexandru Dedu, președintele FRH

Peluza Cătălin Hîldan a postat un comunicat pe pagina de Facebook prin care l-a criticat dur pe Alexandru Dedu (48 de ani), președintele Federației Române de Handbal.

Ultrașii „câinilor” reclamă faptul că echipa de handbal masculin a lui Dinamo va trebui să renunțe la 5 dintre cei 8 extracomunitari, în urma unei decizii luate ieri de FRH. (detalii, AICI) Decizia vine chiar în momentul în care campioana României e la un pas de optimile Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Sporting Lisabona chiar în Portugalia, 26-25, în prima manșă a play-off-ului.

Fragmente din comunicat
„Alexandru Dedu. Asta e marea pacoste a noastră. Pofta asta criminală și de neînțeles de a-i trage scara celui care se ridică și scoate capul în lume. Omul preferă să cadă în penibil, să distrugă orice speranță a performanței, doar pentru a-și satisface orgoliul personal. Chiar înaintea meciului decisiv de duminică cu Sporting, Dedu a luat o decizie care va destabiliza tot lotul lui Dinamo, pentru că în urma hotărârii de ieri a FRH, clubul nostru va trebui să renunțe la 5 dintre cei 8 jucători extracomunitari.

Jucătorii noștri sunt cu moralul la pământ din cauza deciziei FRH. Oameni care și-au petrecut ani buni din viață aici, care au învățat limba română odată cu gustul sarmalelor (pregătite special pentru ei cu carne de vită), oameni care și-au adus familiile aici, care au refuzat oferte din Germania, Danemarca sau Ungaria, pentru că au prins rădăcini printre noi, SE SIMT ACUM IZGONIȚI de criteriile stupide ale lui Dedu. Băieții stau să-și caute echipe în loc să se concentreze pentru returul de duminică. TE AȘTEPTĂM duminică la Sala Dinamo, domnule Dedu!

Dacă ești bărbat, vino să asculți cântecele celor pe care ai tot încercat să-i interzici prin sălile de sport și care s-au întors cu niște dedicații speciale. Oricum le vei auzi și la televizor, oricât le vei cere televiziunilor să sugrume microfoanele de ambient”

Dedu a avut votul decisiv
Din cei 16 membri ai Consiliului de Administrație, scorul voturilor a fost de 8-8. Conform statutului, votul dublu, în caz de egalitate, îl are președintele. Alexandru Dedu a votat pentru introducerea măsurii cu trei jucători extracomunitari.

În aceeași „tabără" cu Dedu au fost Mihai Bocan, Claudiu Evi, Petru Ghervan, Gheorghe Bejinariu, Vasile Pavel, Alexandru Teuțan, Veniamin Lupan. De partea cealaltă, au votat împotrivă Flavius Sâsâeac, Gheorghe Tadici, Ali Nurhan, Sorin Dinu, Steluța Luca, Remus Drăgănescu, Doru Manea și Daniel Kotecz.

Dinamo s-a impus în deplasare cu Sporting Lisabona, scor 26-25, în turul barajului pentru „optimile” Ligii Campionilor la handbal masculin. Returul se joacă pe 1 martie, de la ora 17:30, iar „dulăii” sunt în pole-position pentru o performanță istorică, accederea în optimile de finală ale celei mai galonate competiții intercluburi.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii