Post Top Ad


Perović si-a revenit!

Știm cu toți prin ce momente cumplite a trecut atacantul nostru în meciul cu "oile". Acum ne bucurăm că se simte mai bine, și este în afara oricărui pericol. Sinceră să fiu prima imagine care mi-a venit în minte atunci când l-am văzut căzând pe dinamovistul nostru, a fost cea în care Patrick Ekeng și-a dat ultima suflare pe teren pentru Dinamo. Acesta a luptat până când a cedat. Presupun că nu am fost singura persoana care și-a amintit de acele timpuri.

 Cel mai greu a fost pentru suporterii aflați în tribune care nu știau cu exactitate starea jucătorului după ce a fost luat de ambulanță de pe stadion. 

Le mulțumim celor de la fcsb în special lui Cristea că ne-am învățat cum să NU ne comportăm cu un om aflat la greu. În schimb ce aș putea spune despre Cristea? Evident că nimic bun. Acest "fotbalist" care face parte din "turmă" nici măcar nu și-a cerut scuze pentru tot ce ia făcut dinamovistului.


 Cu siguranță nici el nu și-a dorit să-l accidenteze în halul ăsta, dar dacă tot a făcut-o, trebuia să dea dovadă că este "fotbalist" cu capul pe umeri și cu bun simț. Dar până la urmă nu putem noi impune oamenilor anumite lucruri.

 Încă odată Perović ne arată tuturor că este civilizat și iertător. Prin simplu fapt că el a trecut destul de repede peste acel incident (doar moral) și nu așteaptă scuzele "fcsb-istului". În fotbal pe lângă a fi jucător de performanță, mai întâi de toate trebuie să fi om, să dai dovadă de un caracter puternic. Haideți să fim alături se războinicul nostru.
Dinamo dacă noi te iubim, tu nu ai să mori niciodată.
DDB❤️❤️Articol scris de: Savu Maria
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii