Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Riccardo Piscitelli, emoții din cauza epidemiei de coronavirus din Italia: ”S-a instalat o stare de tensiune”











Epidemia de coronavirus din Italia îi neliniștește pe jucătorii lui Dinamo. Familia lui Riccardo Piscitelli (26 de ani), portarul ”câininlor”, este stabilită în Serengo, un orășel aflat la aproximativ 35 de kilometri de Milano.

Coronavirusul a afectat inclusiv evenimentele sportive din nordul Italiei, motiv pentru care meciul dintre Inter și Ludogoreț se va juca fără spectatori.

Piscitelli: ”Lumea e în alertă”
”Ai mei sunt la 30-40 de minute de cel mai apropiat oraș în carantină. La noi, în Seregno, nu s-a impus încă această stare de carantină, dar supermarketurile au fost golite de produse, s-a instalat o stare de tensiune, aș numi-o. Nu e chiar panică, însă lumea e în alertă.

Stau mai mult în case și așteaptă o veste bună, o speranță. Până acum este OK, dar sperăm să nu escaladeze situația. Părinții mi-au promis că-mi vor face o vizită în această primăvară la București, dar nu știu când vor mai putea ajunge”, a spus Piscitelli, pentru Gazetă.

Ce este coronavirusul din China
Coronavirusurile sunt familii de virusuri care provoacă boli respiratorii, de la simple răceli până la pneumonii. Cel izbucnit luna trecută în China a declanșat o epidemie în țara asiatică.

Juventus - Inter se poate juca fără spectatori
Autoritățile iau în calcul suspendarea activităților cu public, scrie Gazzetta dello Sport, pentru a evita răspândirea viruslui. În momentul de față, Federația Italiană de Fotbal a cerut autorităților clarificări, deoarece se ia în calcul jucarea meciurilor cu porțile închise. Asta poate însemna că ”Derby d'Italia”, programat la Torino pe 1 martie, se poate disputa fără spectatori.






sursa: www.digisport.ro


Comentarii