Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo l-a adus pe Marco Ehmann










Dinamo l-a adus pe Marco Ehmann, după ce l-a împrumutat pe fundașul Florin Bejan la Academica Clinceni, iar antrenorul Dusan Uhrin a cerut de urgență un fundaș central. 

Cum Dinamo nu are bani de transferuri, conducerea „câinilor” a decis să-l readucă pe fundașul Marco Ehmann, împrumutat la CSM Reșița. Astfel, potrivit surselor GSP.RO, acesta va pleca azi din cantonamentul echipei din Liga 2, din Turcia, va merge la Reșița pentru a preda apartamentul și va reveni în weekend la formația alb-roșie.
MARCO EHMANN, NOUL TRANSFER DE LA DINAMO, ARE CETĂȚENIE ROMÂNO-GERMANĂ
Marco Ehmann (19 ani) a venit la Dinamo în martie 2018, la insistențele antrenorului de atunci, Florin Bratu, care-l știa de la loturile de juniori ale României, și datorită impresarului său, Marius Niculae. 
Ehmann, jucător născut în Germania, și-a făcut junioratul la Freiburg, Borussia Dortmund și Karlsruhe.
Ehmann, fost internațional de juniori, a stat până în februarie 2019 la Dinamo, dar nu a debutat la echipa roș-albă. 
Ulterior, a jucat 6 luni la Farul, iar în vara lui 2019 a fost împrumutat la CSM Reșița. La echipa de pe locul 17 din Liga 2, Ehmann a devenit jucător de bază, bifând 17 meciuri și 2 goluri. 
200.000 de euro
e cota lui Ehmann, potrivit transfermarkt

Pe postul de fundaș central, Dinamo îi mai are pe Ricardo Grigore, Ante Puljic și Mihai Popescu.

CRISTI BOBAR: „MARCO EHMANN ARE CALITATE. E FOTBALIST DE VIITOR”
„Are un caracter bun. E un fotbalist de viitor. Are calitate și sper să se adapteze și să-i fie bine la Dinamo. Cred că se poate dezvolta frumos și, când va ajunge fotbalist mare, să și aducă aminte că și CSM Resița a reprezentat ceva în cariera lui. 

Știu ce cerințe sunt la Dinamo. Acum e la alt nivel, dar el are mentalitate de învingător”, a declarat Cristi Bobar, președintele celor de la CSM Reșița pentru GSP.RO.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii