Post Top Ad


Cornel Ţălnar : "Singurul care o poate revitaliza pe Dinamo e Borcea, dar nu ştiu dacă mai doreşte"


Dinamo va juca din nou în play-out, însă suporterii au uitat de ratarea calificării în play-off. "Câinii" s-au impus în derby-ul cu FCSB, scor 2-1, sunt ajutaţi financiar de ultraşii echipei, iar clubul este foarte aproape de fi achiziţionat de un fond important de investiţii.

Cornel Ţălnar crede, însă, că Dinamo poate redeveni o forţă a Ligii I doar cu ajutorul lui Cristi Borcea, care este interesat de achiziţionarea pachetului majoritar de la club.

"Singurul care o poate revitaliza pe Dinamo e Borcea, dar nu ştiu dacă mai doreşte. El era un câine adevărat. Eu am mai avut nişte discuţii recente cu el despre Dinamo. Sufletul lui e la Dinamo. Ar vrea să-l bage pe Patrick (n.r. fiul lui Cristi Borcea) să preia clubul”, a spus Cornel Ţălnar pentru prosport.ro.

Negoiţă, aproape de marea lovitură la Dinamo
Dincolo de declaraţiile date de fostul antrenor al lui Dinamo, clubul este foarte aproape de a fi cumpărat de un fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite. Claudiu Florică, omul care a intermediat întâlnirea între Negoiţă şi posibilii investitori,  a confirmat pentru Radio Dinamo 1948 că a urmărit derby-ul cu FCSB alături de reprezentanţii Abu Dhabi Business Development.

Conform declaraţiilor lui Claudiu Florică, şeicii au fost impresionaţi de atmosfera creată de suporterii dinamovişti şi de evoluţia echipei lui Duşan Uhrin. Negocierile pentru preluarea clubului Dinamo continuă, iar răspunsul final al arabilor este aşteptat în următoarele zile.

sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii