Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Galeria fcsb nu se poate compara cu ultraşii din PCH spune Ricardo Grigore








Fotbaliştii dinamovişti sunt siguri de un lucru. Galeria FCSB nu se poate compara cu ultraşii din PCH, iar Ricardo Grigore (21 de ani), puştiul care va bifa primul derby din carieră duminică, 16 februarie, e sigur că suporterii vor umple peluza de pe Arena Naţională pentru a face spectacol. Fundaşul din Ştefan cel Mare a spus că fanii lui Dinamo sunt unici.

Chiar dacă FCSB va avea o parte din Peluza Nord în spate la derby-ul cu Dinamo, Ricardo Grigore e convins că suporterii dinamovişti se vor face mai auziţi pe Arena Naţională. Ambele galerii promit spectacol în tribune, iar Grigore sper ca stadionul să fie plin.

"La capitolul ăsta nu cred că ar putea să intre în duel cu ai noştrii. Ştiţi şi voi ce fani minunaţi avem şi ce fac pentru echipă. Tot timpul sunt alături de noi şi, cum aţi văzut, au şi cumpărat nişte procente din club. Sunt unici şi ceea ce fac ei nu cred că vor mai face mulţi suporteri în România. Este foarte bine că se joacă pe Arena Naţională. Sper din tot sufletul meu să vină multă lume la meci pentru că este altceva când joci cu publicul lângă tine", a spus Ricardo Grigore.

"Ricci", care a vândut bilete pentru suporterii lui Dinamo, spune că galeria "câinilor" e bine cunoscută de toată lumea, în special de toţi jucătorii care vin la Dinamo: "Toţi jucătorii care vin la Dinamo sunt bine informaţi de galeria noastră, de ce înseamnă un derby şi ce importanţă are acest meci", a mai spus Grigore.

Derby de România, Dinamo - FCSB, se joacă duminică, de la ora 20:00




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii