Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






VIDEO | Prunea: "fcsb n-are şanse la titlu. Nu cred că pot avea pretenţii cu un asemenea joc!"










Florin Prunea (51 de ani), preşedintele lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre derby-ul cu FCSB. Fostul portar, care a avut parte de derby-uri şi ca jucător, e convins că atmosfera va fi fierbinte şi a dezvăluit că le-a transmis jucătorilor să îşi dea sufletul pe gazon pentru suporterii care fac mari eforturi să ţină clubul în viaţă. Prunea spune că dacă FCSB nu câştigă în derby nu mai are nicio şansă la titlu.

Prunea a spus că are multe amintiri din derby-uri şi că, la felul în care joacă, FCSB nu poate emite pretenţii să ia titlul, în umbra ultimei prestaţii cu Academica Clinceni (0-0, pe Arena Naţională). Preşedintele lui Dinamo spune că, deşi nu mai sunt şanse la play-off şi toată lumea e frustrată din această cauză, le-a transmis fotbaliştilor să dea tot ce au mai bun pentru a face suporterii fericiţi.

"Am multe, şi la Dinamo, şi la Craiova, am şi ca şi conducător, am câştigat meciuri cu Steaua. Ultima amintire la Iaşi, la celebrul 0-0 şi mi-a părut rău că nu a bătut Târgu Mureş pe Galaţi pentru că erau campioni. Noi am vrut dar se pare că nu au vrut alţii la meciul ăla.

(Ai inflamat puţin spiritele spunând că FCSB e o echipă de pluton...) Nu este o echipă de pluton, dar am spus că nu au şanse la titlu anul acesta. CFR, Craiova, chiar şi Astra sunt echipele mai bune în momentul de faţă. Ce va fi mai încolo, vom vedea. Ca joc, nu cred că pot să aibă pretenţii cu un asemenea joc. (Cum te aştepţi să fie atmosfera?) Cum a fost tot timpul, fierbinte. Cu siguranţă va fi o atmosferă fierbinte.

Toată lumea este frustrată, supărată şi e normal să fie aşa. Dar în momentul când întâlneşti Steaua să spunem, cu siguranţă că este un meci pentru care te pregăteşti tot anul. Şi le-am spus şi la băieţi, chiar dacă nu mai avem şanse pentru play off, să joace pentru aceşti oameni care uite că fac şi eforturi financiare şi plătesc şi echipa. Şi au un merit extraordinar pentru că se va obţine licenţa fără probleme.

Cu siguranţă că va fi o replică puternică pentru că ei în momentul în care nu vor câştiga, părerea mea că şansele la campionat sunt nule. Dar nu ar fi prima dată când Dinamo i-ar încurca", a spus Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Fostul portar din Generaţia de Aur le-a transmis un mesaj fanilor care vor veni pe stadion: "Să vină şi să aibă încredere în băieţi. Ne pare rău că nu ne-am atins obiectivul, ştiu că sunt supăraţi, ştiu că suntem cu toţii frustraţi, dar trebuie să mergem mai departe!", a încheiat Florin Prunea.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii