Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a vândut în numai 20 de minute toate biletele pentru meciul cu Sporting Lisabona, din Liga Campionilor la handbal







Este posibil ca imaginea să conţină: 25 de persoane, mulţime




Clubul Sportiv Dinamo a pus în vânzare biletele de acces la meciul cu Sporting Lisabona, din barajul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal, programat pe data de 1 martie. Oferta a apărut pe site-ul Eventim luni, la ora 12:00, iar în numai 20 de minute se cumpăraseră sau de rezervaseră toate biletele!


”Știam că va fi un interes uriaș vizavi de acest meci, așa că am decis să punem biletele în vânzare din timp. Totuși, ce s-a întâmplat ne-a surprins chiar și pe noi. În nici jumătate de oră nu mai era niciun bilet”, spun oficialii clubului dinamovist. Prețurile biletelor au variat de la 20 la 60 de lei.


Sala Dinamo are o capacitate de 2200 de locuri, însă conform Legii 4/2008, nu pot fi distribuite mai mult de 90 la sută din bilete. În plus, Dinamo a fost obligată să mai păstreze un sector pentru posibilii susținători ai echipei portugheze. Dinamo va merge la Lisabona însoțită de câteva sute de suporteri (fanii au lansat varianta cu 1000 de susținători!) și este posibil ca și portughezii să vină la București. Dacă Sporting nu va acoperi sectorul rezervat, atunci locurile vor fi scoase la vânzare pentru suporterii dinamoviști, cu o zi înainte de meci, sau chiar în ziua jocului.



”Ne pare rău de miile de suporteri care ar fi dorit să vină la acest meci, dar nu vor putea avea acces în sală. Cu Sporting, am fi umplut o sală de 10.000 de locuri. Sportul bucureștean așteaptă de peste 13 ani o sală polivalentă adecvată la cerințele actuale. Dacă vrem să creștem, să aducem competiții mari în Capitală, avem nevoie de acea sală de 10.000 de locuri de care se vorbește din 2007”, au mai spus oficialii echipei campioane.

Dinamo și Sporting Lisabona s-au mai întâlnit și anul trecut, în aceeași fază, câștig de cauză având lusitanii, cu victorii la un gol, în ambele manșe. De data aceasta, suporterii dinamoviști așteaptă revanșa, speranțele lor fiind susținute de parcursul echipei favorite în acest sezon al Ligii Campionilor, când Dinamo a încheiat grupa fără să cunoască înfrângerea (record al competiției).




sursa: www.prosport.ro

Comentarii