Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea a anunţat noul obiectiv al lui Dinamo











Florin Prunea a anunţat că Dinamo vrea să se revanşeze în faţa fanilor cu câştigarea Cupei României, după ce "câinii" au ratat pentru al treilea an consecutiv calificarea în play-off-ul Ligii 1. Eşecul cu FC Voluntari (1-2) a anulat orice şansă a echipei lui Dusan Uhrin de a evita play-out-ul.

"Nu acum e momentul analizelor, noi nu am pierdut acum play-off-ul, dar a fost un meci pe care l-am avut în mână. O să fie două obiective: o să jucăm în play-out, acolo unde am mai jucat, dar nu se pune problema de retrogradare, avem jucători de valoare, nu cred că se pune problema.

Al doilea obiectiv este Cupa României, vom face tot posibilul să o câștigăm, dar asta nu o să rezolve amărăciunea asta provocată de campionat. I-am văzut și pe suporteri frustrați, supărați, au dreptate, dar a fost un cumul de factori", a declarat directorul general al lui Dinamo, la "Digi Sport Matinal".

Dinamo, doar pe locul 9 în Liga 1 cu două etape înaintea finalului sezonului regulat
Prunea susţine că sprijinul financiar al fanilor a ajutat-o mult pe Dinamo în această perioadă, în care patronul Ionuţ Negoiţă continuă să caute cumpărător pentru club.


"Deocamdată, la noi, problemele financiare s-au reglat, mai avem de plătit decembrie, dar nu sunt probleme. A venit și acest ajutor din partea fanilor, acest aport al lor, au făcut o chestiune extraordinară. Banii au venit, s-au dus la jucători și antrenori. Banii au venit virați, dar conform legii, se plătesc taxe, impozite", a mai spus Prunea.

Dinamo e pe locul 9 în Liga 1 cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, cu 31 de puncte, şapte sub Viitorul, care ocupă poziţia a şasea, ultima care duce în play-off. Echipa lui Dusan Uhrin va juca în sferturile de finală ale Cupei României contra Academicii Clinceni, în perioada 3-5 martie.

Derby-ul Dinamo - FCSB va fi în direct la Digi Sport 1 duminică, de la ora 20:00.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii