Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste URIAȘĂ pentru dinamoviști! Premierul României se implică în problema stadionului!












Problema refacerii stadionului Dinamo a ajuns pe masa premierului Ludovic Orban. 
Premierul României a fost implicat în rezolvarea problemei care îi apasă cel mai mult pe suporterii dinamoviști.

Viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, cel care va candida din partea PNL la Primăria Sectorului 2, a dezvăluit că a avut discuții cu premierul privind situația arenei din „Ștefan cel Mare”.

„Eu continui demersurile pentru unul dintre principalele mele obiective, refacerea stadionului Dinamo.

Am avut, zilele acestea, discuții cu premierul României. I-am prezentat situația și mi-a transmis că va căuta variante pentru rezolvarea acestei probleme.

Dânsul înțelege foarte bine cât de importantă este reconstruirea arenei și concretizarea proiectului amplu din care stadionul face parte și a promis că va căuta soluții pentru a ne va ajuta„, a spus, pentru realitateasportiva.net, Dan Cristian Popescu. 

Anterior discuției cu premierul României, viceprimarul Sectorului 2 a avut mai multe consultări și cu ministrul de Interne.

Propunerea lui Dan Cristian Popescu a fost ca stadionul să treacă în administrarea Primăriei Sectorului 2, pentru a putea fi refăcut.




sursa: realitateasportiva.ne
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii