Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Ricardo Grigore: "De trei ani de zile joc în play-out cu Dinamo, ne-am prăbuşit, aşa s-a întâmplat şi la meciul cu Sepsi"







Fost junior al lui Dinamo, Ricardo Grigore a ajuns în 2017 în echipa de seniori a roş-albilor. Fundaşul în vârstă de 20 de ani nu a jucat niciodată în play-off şi este pe cale să bifeze al treilea sezon consecutiv de play-out.

Ultima dată când Dinamo a jucat în play-off s-a întâmplat în sezonul 2016-2017, sezon în care s-a bătut la titlu până în ultima etapă. La acea vreme, Ricardo Grigore încă făcea parte din echipa de juniori a clubului din Ştefan cel Mare.


Înfrângerea cu scorul de 1-2 de la Voluntari a compromis aproape definitiv şansele lui Dinamo la play-off şi în acest sezon. Prin urmare, internaţionalul de tineret al „câinilor” este extrem afectat de o nouă contraperformanţă a echipei sale.

Cu două etape rămase până la finalul sezonului regulat, Dinamo este pe locul 9, cu 31 de puncte, şase mai puţine decât ocupanta locului 6, Gaz Metan Mediaş.

„Ne-am prăbuşit, aşa s-a întâmplat şi la meciul cu Sepsi. Nu ştiu de ce, nu mă întrebaţi, că nu îmi explic acest lucru. Trebuia să jucăm. Am gestionat situaţiile foarte prost şi asta ne-a costat. Am avut şi ocazii şi cred că asta ne-a afectat foarte mult, pentru că am ratat câteva ocazii în a doua repriză care puteau închide meciul. 

Mai avem Cupa României, sperăm din tot sufletul nostru să facem un meci bun, când se va trage la sorţi să vedem cu cine picăm şi să mergem mai departe. 

În play-out să legăm o echipă bună pentru anul care vine, pentru că am vorbit prea mult şi am făcut prea puţin.

(Despre suporteri la derbyul cu FCSB)
Îmi doresc din tot suflet să ne susţină, pentru că un derby e un derby. Nu contează poziţia din clasament şi trebuie să ne facem treaba cât mai bine şi să spălăm ruşinea de anul acesta. 

De trei ani de zile joc în play-out cu Dinamo. Îmi pun multe întrebări, dar nu am ce să fac. Nu cred că depinde de o singură persoană”, a declarat Ricardo Grigore la finalul meciului FC Voluntari - Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii