Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dusan Uhrin Jr.: "Mai avem o şansă mică şi trebuie să luptăm pentru ea"







Dinamo Bucureşti o înfruntă pe FC Voluntari, duminică, de la ora 17, pe stadionul "Anghel Iordănescu", într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii 1.


Dinamo n-a renunţat la visul de a prinde play-off-ul şi va lupta până în ultimul moment pentru a-şi îndeplini obiectivul. Distanţa de primul loc care duce în play-off, ocupat de FC Botoşani, este de cinci puncte, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat. Următorul adversar, un FC Voluntari mai incomod ca niciodată, cu întăriri semnficative în acestă pauză competiţională. Antrenorul dinamoviştilor, Dusan Uhrin Jr. 

"Trebuie să luptăm pentru victorie pentru că, indiferent că avem şanse mici de a accede în play off, trebuie să profităm de ele, să ne concentrăm mai mult decât am făcut-o până acum. O parte dintre jucătorii mei şi-au pierdut concentrarea, iar acum trebuie să fim focusaţi mult mai mult. Ultimele rezultate nu sunt prea bune pentru noi dar încă mai e o şansă mică şi trebuie să ne luptăm pentru ea. Vrem să câştigăm toate meciurile şi pentru asta ne antrenăm. Vrem să dăm tot ce avem mai bun. (Aţi văzut meciul de aseară, dintre Voluntari şi FCSB?) L-am văzut. Voluntari a evoluat bine în ambele partide pe care le-a avutm, iar dacă nu ar fi avut un jucător eliminat ar fi fost mult mai greu pentru Steaua. (Vă e teamă că l-aţi putea pierde pe Sorescu? Pentru meciul următor?) Nu. Nu mă gândesc la asta pentru că la club nu a venit nicio ofertă", a declarat Dusan Uhrin Jr.

Dusan Uhrin Jr. îl înfruntă pe Mihai Teja, un antrenor care i-a creat mari probleme în trecut, în duelurile directe, pe vremea când Teja le pregătea pe FCSB, Gaz Metan sau Poli Iaşi.

"Este un antrenor foarte bun iar Voluntari joacă bine. În ultimele întâlniri directe am avut meciuri grele cu ei, am câştigat şi cu noroc pentru că am salvat un penalty iar acum mă aştept să fie la fel de difciil. Jucătorii trebuie să înţeleagă că pentru mine nu este suficient să facem un meci bun. La fel şi pentru Dinamo", a completat Uhrin.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii