Post Top Ad


Mircea Rednic: "Nu am făcut niciun card Doar Dinamo București. Nu e cazul să fac. A făcut fiica mea. Am făcut destule pentru Dinamo"

Mircea Rednic (57 de ani) nu ia în calcul să devină membru în programul „Doar Dinamo București”, cel prin care fanii pompează bani în contul clubului din Ștefan cel Mare.

Poli Iași și Dinamo se luptă în play-out, iar Mircea Rednic a vrut să îndepărteze orice suspiciune în privința implicării sale la fost echipă.

„Nu am făcut niciun card Doar Dinamo București. Nu e cazul să fac. A făcut fiica mea. Am făcut destule pentru Dinamo.Și o să fac în continuare, când o să mi se ceară ajutorul. Nu uitați că anul trecut datorită banilor pe care eu i-am împrumutat nu au avut probleme. Acum nu e cazul să ajut eu. Acum e Doar Poli Iași”, a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă. 

DDB, 1.073.800 de lei pentru echipă
Fanii dinamoviști continuă să strângă bani pentru a ajuta clubul. Astăzi, peluza Cătălin Hîldan a anunțat că suma totală strânsă prin intermediul programului „Doar Dinamo București” este de 1.073.800 lei.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii