Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Suporterii lui Dinamo iubesc clubul şi echipa indiferent de poziţia în clasament










Dinamo Bucureşti şi FCSB Bucureşti se înfruntă, duminică, 16 februarie, de la ora 20, într-o partidă din etape 25-a din Liga 1. Meciul este în direct, pe Telekom Sport 1.


Ricardo Grigore va împlini, pe 7 aprilie, frumoasa vârstă de 21 de ani, este internaţional de tineret şi a fost în vizorul celor de la AS Roma, conform informaţiilor apărute în presa din Italia. Cu toate acestea, nu a jucat niciodată într-un derby DInamo-FCSB, indiferent de competiţie sau teren. În ultimele două meciuri, Ricardo Grigore a fost doar rezerve neutilizată.

Este anunţat titular, duminică, în centrul apărării, acolo unde va face pereche, cel mai prbabil, cu croatul Ante Puljic. De asemenea, pentru Dusan Uhrin mai există şi opţiunea flancului stâng, acolo unde nu se poate baza pe Lukas Skovajsa eliminat cu FC Volunari şi Andrei Sin - nerefăcut complet după o accidentare. Astfel, cehul mai are o singură soluţie viabilă, însă neconvenabilă, Szabolcs Kileyen (20 de ani), adus împrumut de la Viitorul Constanţa.

"(Emoţii, încărcătură, cum trăieşti săptămâna asta?) Deocamdată încă nu au apărut emoţiile, cu siguranţă vor apărea înainte cu o zi, două înainte de meci şi vom fi emoţionaţi. Dar va fi o emoţie pozitivă, pentru că aşa e tot timpul înainte de un derby. (Lumea vă priveşte în continuare cu simpatie deşi sunteţi în play out...) Este un lucru minunat pentru că iubesc clubul şi echipa indiferent de poziţia în clasament. Şi asta contează foarte mult şi ne dă mult mai multă încredere şi nouă. Din păcate în acest sezon până în momentul de faţă nu a fost un sezon reuşit. Dar sperăm să mai salvăm ce este posibil din el"

Dinamo nu a prins play-off-ul, pentru al treilea an consecutiv, iar suporterii au ajuns la capătul puterilor. După ce au cumpărat, din donaţiile colectate, 10% din club, fanii "câinilor" au devenit mai exigenţi ca niciodată. O victorie cu FCSB şi câştigarea Cupei României ar mai îndulci amarul acestora, crede Ricardo Grigore.

"O victorie în faţa Stelei (FCSB) cred că îi va face foarte bucuroşi şi totodată avem şi Cupa României care ştim cu toţii că ne duce pe un loc de Europa League. (O victorie în faţa Stelei chiar salvează sezonul?) Nu cred că ar salva sezonul, dar zic că le-am da o bucurie mare pentru că au avut în acest sezon foarte multe momente de tristeţe. (Aţi fi abordat altfel derby-ul dacă încă mai aveaţi şanse la play-off?) Nu, indiferent dacă aveam sau nu, un derby este un derby şi tot timpul îl vom juca cu ambiţie şi cu dorinţa de a câştiga acest meci. Tot vom juca să câştigăm pentru că ştim cu toţii ce înseamnă să câştigi împotriva Stelei", a completat fundaşul celor de la Dinamo.






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii