Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultrașii lui Dinamo, atac virulent la adresa rivalilor de la FCSB: ”Trăiți din mila stăpânului! Umilință mai mare nu există”










Ultrașii lui Dinamo au început ”războiul” cu adversarii, înaintea derby-ului cu FCSB, de duminică, ora 20, în direct pe Digi Sport 1. Peluza Cătălin Hîldan a lansat un atac dur spre ”roș-albaștri”, într-o postare pe pagina de Facebook.


”Suporterii fac tot ce le stă în putință pentru ca jucătorilor să nu le lipsească nimic. În același timp, patronul rivalilor, alias ‘Stapânul Inelelor’, face tot ce îi stă în putință pentru ca băieților din peluza adversă să nu le lipsească nimic.

Sesizați diferența de mentalitate? Suporteri care SE SACRIFICĂ PENTRU ECHIPĂ vs suporteri care trăiesc DIN MILA STĂPÂNULUI”, au scris membrii PCH.

PCH: ”Nu există umilință mai mare decât să ai coregrafii plătite!”
Fanii ”câinilor” au taxat declarațiile lui Gigi Becali, care a recunoscut că a plătit coregrafia galeriei pentru meciul cu Dinamo.

”În lumea peluzelor nu există umilință mai mare decât să ai coregrafii plătite de patron și lideri ai peluzei care trăiesc pe cârca patronului”, au adăugat cei din Peluza Cătălin Hîldan.

”Mă bucur că revin alături de echipă. Vor face și o coregrafie. Le-am dat și eu bani, pentru că aveam sete de galerie. Vă dați seama, de atâta timp fără galerie. Bine, nu le-am dat bani direct, am cumpărat materiale, pe factură”, spunea patronul FCSB, în direct la Digi Sport.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii