Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






VIDEO | Giani Kiriţă renunţă la televiziune şi devine antrenor: "Era important să fac pasul acesta"












Giani Kiriţă şi-a încheiat cariera de fotbalist în 2012, iar de atunci a avut numeroase apariţii în mai multe emisiuni de televiziune. Acum, fostul fundaş vrea să renunţe la showbiz şi speră să devină, într-o zi, antrenorul lui Dinamo.

"Deocamdată, în proiectul ăsta al lui Dinamo, nu am reuşit, poate că e mai bine aşa, dar îmi doresc din suflet uşor, uşor să fac pasul spre antrenorat. Mă uit la meciuri, vreau să renunţ la televiziune, dar trebuie să o iau de jos, să reintru în fenomen şi atunci automat o să îmi pun şi eu cunoştinţele în valoare, tot ce am învăţat ca fotbalist, antrenorii pe care i-am avut, îţi dai seama că asta nu se uită niciodată, sunt stocate aici undeva.


Giani Kiriţă, antrenor la Dinamo
Cu siguranţă că voi fi un antrenor care va trăi la cote maxime absolut orice meci, dar important e să fac pasul şi atunci o să vedeţi voi ce fel de antrenor sunt. Mă văd în primul rând antrenând şi pe urmă îţi dai seama, ca orice jucător, am două obiective mari în viaţa mea, să antrenez Dinamo şi Bursaspor" , a declarat Giani Kiriţă.

Giani Kiriţă şi-a încheiat cariera de jucător în 2012, după ce a jucat pentru Rocar, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Târgu Mureş şi CS Buftea. Fostul fundaş a câştigat şase trofee în carieră: de două ori titlul şi trei Cupe ale României, la Dinamo, şi titlul în Turcia, alături de Bursaspor.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii