Post Top Ad


Șeful Academiei Dinamo, despre fosta mare speranță a „câinilor”: „Patrick Petre e cel mai talentat jucător pe care l-am văzut în ultimii 10 ani”

Gabi Răduță (52 de ani), șeful centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a vorbit la GSP Live despre traiectoria carierei lui Patrick Petre (22 de ani).

Cândva o mare speranță a lui Dinamo, Petre junior a pierdut contactul cu prima ligă. Fostul mijlocaș dinamovist a ajuns în această iarnă la Dacia Unirea Brăila, în Liga 3, formația antrenată chiar de Florentin, tatăl său. 

Gabi Răduță, șeful Academiei Dinamo, spune că Patrick Petre a fost cel mai talentat jucător pe care l-a avut Dinamo la juniori în ultimul deceniu.

„Eu nu am avut nicio problemă la juniori cu el, a fost exemplar. Patrick Petre este cel mai talentat jucător pe care l-am văzut eu în ultimii 10 ani, la Dinamo. Asta e părerea tuturor care l-au văzut la juniori pe Patrick. A avut șansa să debuteze, să aibă continuitate, nu știu ce s-a mai întâmplat după aceea. Au fost și multe răutăți vizavi de el, din presă, din club.

A fost acel derapaj de la echipa națională cu Nedelcearu, Patrick, Dudea și Olteanu... Ale tinereții valuri. Și noi am fost fotbaliști, am făcut prostii de-a lungul timpului. Clar că aceste lucruri s-au întâmplat și din cauza lui”, a declarat Răduță la GSP Live. 

În 2017, pe când juca la Dinamo, Patrick alături de alți trei dinamoviști au băut alcool în avionul care ducea lotul naționalei de tineret spre Spania!
În aprilie 2018, Sepsi Sf. Gheorghe le-a reziliat contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu, motivând: „Sepsi OSK a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu, din moment ce jucătorii au suferit accidentări şi vor fi nevoiţi să stea o perioadă în afara terenului”. De fapt, cei doi ar fi fost acuzați că au fost văzuți la pariuri.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii