Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Șeful Academiei Dinamo, despre fosta mare speranță a „câinilor”: „Patrick Petre e cel mai talentat jucător pe care l-am văzut în ultimii 10 ani”









Gabi Răduță (52 de ani), șeful centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a vorbit la GSP Live despre traiectoria carierei lui Patrick Petre (22 de ani).

Cândva o mare speranță a lui Dinamo, Petre junior a pierdut contactul cu prima ligă. Fostul mijlocaș dinamovist a ajuns în această iarnă la Dacia Unirea Brăila, în Liga 3, formația antrenată chiar de Florentin, tatăl său. 

Gabi Răduță, șeful Academiei Dinamo, spune că Patrick Petre a fost cel mai talentat jucător pe care l-a avut Dinamo la juniori în ultimul deceniu.

„Eu nu am avut nicio problemă la juniori cu el, a fost exemplar. Patrick Petre este cel mai talentat jucător pe care l-am văzut eu în ultimii 10 ani, la Dinamo. Asta e părerea tuturor care l-au văzut la juniori pe Patrick. A avut șansa să debuteze, să aibă continuitate, nu știu ce s-a mai întâmplat după aceea. Au fost și multe răutăți vizavi de el, din presă, din club.

A fost acel derapaj de la echipa națională cu Nedelcearu, Patrick, Dudea și Olteanu... Ale tinereții valuri. Și noi am fost fotbaliști, am făcut prostii de-a lungul timpului. Clar că aceste lucruri s-au întâmplat și din cauza lui”, a declarat Răduță la GSP Live. 

În 2017, pe când juca la Dinamo, Patrick alături de alți trei dinamoviști au băut alcool în avionul care ducea lotul naționalei de tineret spre Spania!
În aprilie 2018, Sepsi Sf. Gheorghe le-a reziliat contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu, motivând: „Sepsi OSK a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu, din moment ce jucătorii au suferit accidentări şi vor fi nevoiţi să stea o perioadă în afara terenului”. De fapt, cei doi ar fi fost acuzați că au fost văzuți la pariuri.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii