Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Florin Prunea, managerul lui Dinamo, a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare










Florin Prunea (52 de ani), managerul lui Dinamo, a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare. 




În iunie 2019, Florin Prunea a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru că condus sub influența alcoolului, anunță newsweek.ro. 

FLORIN PRUNEA ȘI-A AFLAT PEDEAPSA: „E O PROBLEMĂ GRAVĂ ÎN SOCIETATE!”
În noiembrie, Prunea a fost condamnat la 9 luni cu amânarea aplicării pedepsei cu un termen de supraveghere timp de 2 ani. 

„Obiceiul conducerii sub influența băuturilor alcoolice reprezintă o problemă gravă în societate, legiuitorul evidențiind și încercând să descurajeze această faptă prin stabilirea unor limite de pedeapsă ridicate în logica Noului Cod Penal. Instanța are în vedere valoarea alcoolemiei constatate, aspect care ilustrează comportamentul iresponsabil al inculpatului în calitate de participant la traficul rutier”, dar că „Totuși, în concret, instanța are în vedere că fapta a fost săvârșită la o oră de trafic nu foarte aglomerat, în timpul nopții, iar inculpatul a fost oprit pentru un control de rutină, nu ca urmare a săvârșirii unei contravenții sau infracțiuni, alcoolemia înregistrată nefiind foarte ridicată”, a fost mențiunea judecătorului care a stabilit pedeapsa. 

De asemenea, pentru fostul fotbalist a contat și că „este foarte bine integrat în societate, are studii superioare, este căsătorit, are un loc de muncă stabil, a recunoscut fapta încă din momentul depistării, s-a prezentat ori de câte ori a fost chemat în fața organelor de urmărire penală și judiciare, a fost sincer și a regretat comiterea faptei”, potrivit sursei citate. 

CE ALCOOLEMIE AVEA CÂND A FOST PRINS
Pe 17 decembrie 2018, în jurul orei 02:00, Florin Prunea a fost prins conducând mașina personală sub influența băuturilor alcoolice. 

„Testarea acestuia cu aparatul alcooltest 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceste aspecte reieșind din procesul-verbal de constatare a infracțiunii flagrante și buletinul de analiză toxicologică emis de aparatul etilotest. Inculpatul a fost condus la INML în vederea prelevării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

În urma prelevării mostrelor de sânge la INML, s-a stabilit că inculpatul avea la ora 03.00, o alcoolemie de 1,40 gr. ‰, la ora 04.00, o alcoolemie de 1,25 gr. ‰, astfel cum rezultă din buletinul de analiza toxicologică”, se arată în sentința lui Prunea.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii