Post Top Ad


Ionuț Lupescu, cel mai nou membru DDB Elite


Ionuț Lupescu (51 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, și-a schimbat abonamentul de membru cotizant al programului socios „DDB”.

Anunțul a fost făcut de Peluza Cătălin-Hîldan, pe pagina de Facebook a galeriei dinamoviste.

„KAISERUL, tot KAISER! Ionuț Lupescu, acest «CÂINE» care nu s-a dezis niciodată de Dinamo și nici de suporterii săi, ne-a căutat astăzi să ne spună că a fost o onoare pentru el să susțină proiectul nostru încă de la lansare, dar că ar vrea să devină membru DDB Elite.

Ionuț era cu cotizația la zi. Cardul lui de membru DDB era valabil până în august. A dorit să facă un upgrade și a trecut la varianta de 1948 euro pe an”, fragment din postarea PCH.


PROGRAMUL „DDB” ARE 10% DIN CLUB
Prin programul socios „DDB”, suporterii au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale.

Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, pe care speră să le vândă cât mai repede. Mai mult, fanii susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis finanțatorului că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului. 

sursa: www.gsp.ro

Comentarii