Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo Bucureşti, comparată cu Deportivo La Coruna, în presa din Spania







Fostul colaborator al lui Cosmin Contra, preparatorul fizic spaniol Javi Reyes, a acordat presei din Spania un interviu, în care a vorbit şi despre experienţa de la Dinamo, dar şi de la echipa naţională a României.

Javi Reyes a sosit în România, în iarna lui 2017, la cererea lui Cosmin Contra, care îl cunoştea din Spania, de pe vremea când acesta se ocupa de pregătirea fizică a jucătorilor de a Deportivo La Coruna, în perioada 2005-2007.

S-a vorbit la momentul aducerii sale, faptul că primea peste 10.000 de euro pe lună, mult peste ce primeau mulţi jucători şi membrii ai staff-ului dinamovist. Coincidenţă sau nu, Dinamo, cu Javi Reyes fizioterapeut şef, a fost extrem de aproape să câştige titlul, în sezonul 2017/2018, când a luptat până-n ultima etapă.

"Am ajuns la Dinamo, iar lucrurile au mers foarte bine acolo. Am luat echipa în luna februarie. Se afla în declin şi am transformat-o în ceva similar cu ceea ce se întâmplă acum cu Deportivo La Coruna. A fost o etapă incredibilă. Ajunsesem în ultima etapă să jucăm cu titlul pe masă, însă stăteam la mâna rezultatelor şi nu am avut noroc. Cu toate acestea, am ajuns în Europa după ce am câştigat Cupa. A fost o experienţă fantastică", a povestit Javi Reyes, pentru elidealgallego.com.

În momentul în care "a lăsat" Dinamo pentru echipa naţională a României, Cosmin Contra l-a luat cu el pe Javi Reyes.

"A fost un bonus fantastic, să pregăteşti o echipă naţională precum cea a României. O provocare mare. Am jucat în Liga Naţiunilor şi ne-am calificat în play-off, unde ar fi trebuit să întâlnim Islanda, în luna martie. Între timp, Cosmin Contra a decis că este momentul să renunţe la naţională, aşa că am plecat cu toţii", a completat Javi Reyes.

A primit oferta de a se întoarce la La Coruna, oraşul de origine al soţiei sale, dar şi al fiicei sale, aşa că nu a stat pe gânduri şi s-a întors acasă. Deportivo La Coruna se află în liga secundă din Spania, pe locul 14, cu 33 de puncte. Interesant este faptul că Deportivo vine după şapte victorii consecutive.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii