Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Antrenorul lui Dinamo, Ştefan Constantin, sună adunarea după victoria uriaşă cu Sporting Lisabona!










Antrenorul lui Dinamo, Ştefan Constantin, a oferit ultimele detalii, la revenirea echipei în România, după victoria mare cu Sporting Lisabona.




Dinamo Bucureşti a obţinut o victorie formidabilă împotriva portughezilor, 26-25, în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal. 

"Un meci foarte echilibrat, aşa cum mă aşteptam, aşa cum a fost şi dubla de anul trecut. Cu o echipă competitivă, cu jucători foarte valoroşi... Este important că am fost foarte motivaţi şi am vrut din primul meci să luăm o opţiune pentru calificare. Spre final am avut câteva ratări şi le-am dat celor de la Sporting posibilitatea să se apropie de noi. Dar, una peste alta, un rezultat bun, cu un joc consistent în atac şi cu o apărare foarte agresivă. Niciun meci nu seamănă cu altul, mai sunt 60 de minute. Îi cunosc foarte bine, ştiu că joacă mai bine în deplasare decât acasă, pentru că nu au presiunea publicului. Sperăm să avem prospeţime de joc şi duminică şi să reuşim o calificare istorică.  Presiunea poate să fie numai pozitivă pentru noi. Dar pe dreptunghiul jocului cu mingea mică sunt doar artiştii şi ei trebuie să îşi dea lupta ca nişte gladiatori. Eu sper ca la finalul jocului să ne calificăm. Ne dorim foarte mult acest lucru, este practic şi un fel de revanşă faţă de anul trecut. Am plecat cu gândul că o revanşă ar spăla din toată suferinţa pe care am avut-o un an de zile.

Noi voiam chiar în grupe să jucăm cu ei, să arătăm că suntem mai buni. Sorţii ni i-au hărăzit în acest playoff, sper să fim inspiraţi, lucizi şi publicul să ne susţină din minutul 1 până în minutul 60 pentru o calificare istorică.

(n.r. - Ce ar înseamna această calificare?) O performanţă mare pentru clubul Dinamo, o performanţă mare pentru stafful tehnic şi pentru jucători. Intrăm în cele mai bune 16 echipe din Europa şi, aşa cum se vede culoarul din grupa cu care ne împerechem, ar fi PSG, o echipă cu cel mai mare buget din acest an al competiţiei. Toată lumea la sală, mobilizată pentru un meci istoric, cu optimism, aşa cum vreau să le transmit în această săptămână băieţilor mei, dar cu picioarele pe pământ, pentru că niciun meci nu seamănă cu altul şi o diferenţă de un gol nu îţi oferă şansa să fii calificat. Forţele sunt sensibil egale. Şi ei s-a întărit şi noi ne-am întărit. Ieri am fost noi mai inspiraţi şi mai lucizi şi am câştigat, sper să o facem şi în meciul retur de la Bucureşti. 

Orice detaliu contează, orice amănunt, orice decizie tactică.... cu atât mai mult, maniera de arbitraj. Eu sper să fie un arbitraj cât se poate de corect şi echipa cea mai bună să se califice. Şi cu siguranţă aceia vom fi noi", a declarat Ştefan Constantin pentru Telekom Sport. 

Returul este pe 1 martie, în Bucureşti. Dacă trece de Sporting, Dinamo poate da peste PSG.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii