Post Top Ad


VIDEO | Ionuț Chirilă: ”Dinamo se prăbușește”
Dinamo a pierdut primul meci din play-out, cu Academica Clinceni, scor 0-1, și se apropie de zona retrogradabilă. Ionuț Chirilă știe care este soluția ca echipa din ”Ștefan cel Mare” să revină în fruntea Ligii 1.

Acesta spune că Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al echipei, trebuia să-i dea echipa pe mână. Chirilă are și un plan pentru autofinanțarea echipei.

Ionuț Chirilă: ”Dinamo se prăbușește”
”Trebuia să facă asta de mult timp. Aici e altă problemă. Toți jucătorii lui Dinamo pot crește de două sau trei ori ca valoare. E problema mea. Acolo sunt alte lucruri. Din păcate, se prăbușește echipa asta. Se prăbușește și financiar și din toate punctele de vedere. Am înțeles că domnul Negoiță nu mai bagă bani și vrea să-i lase să se autofinanțeze. Ca să faci asta, trebuie să ai un management corect. Nu există acest management la Dinamo.

Jucătorii cer bani, banii nu vin. Nu se produc! Ionuț Negoiță este un om de bussines de succes. Faptul că s-a înhămat la chestia asta înseamnă că avea forța financiară să scoată echipa din insolvență. Nu înțeleg cum un om de business nu înțelege acest fenomen”, a spus Ionuț Chirilă, la Digi Sport Matinal.


Cu 17 puncte, Dinamo este pe locul nouă în play-out, la patru puncte distanță de locul de baraj, ocupat de Hermannstadt. Pentru ”câini” urmează un nou duel cu Academica Clinceni, în Cupa României, iar apoi o deplasare la Iași pentru meciul cu Politehnica, echipa pregătită de Mircea Rednic.sursa: www.digisport.ro

Comentarii