Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Forțele alb-roşii ONU īşi respectă blazonul










Nu să " ardem gazu' de pomană " !
Suntem īn play-out, dar ne respectăm blazonu', nu ne interesează dacă intră sau nu " viforu' " lui Hagi īn primele 6, īntr-un play-off care oricum este ca o nuntă fără lăutari, atât timp cât singura echipă de tradiție a fotbalului românesc de la acest moment din prima ligă lipseşte- Dinamo Bucuresti.
Astfel de jocuri murdare le fac oile, caprele, răzeşii din Botoşani, echipa cu suporteri desenați pe pereți- Astra, " Viforul Constanța ",
naşi-fini-draci-laci...


Dar #Nu #Dinamo !Trebuie să ne respectăm blazonul.Nu cunoaştem alte poziții īnafară de cea verticală.Iar din verticală, ca să ajungi la orizontală, este posibil.Dar să nu ne dăm upercuturi la ficat, noi īnşine !Să păstrăm verticalitatea, spuritul de luptă, onoare şi demnitatea de #Câine.
Nu-i putem cere " nebunului " de Piscitelli să mimeze că pleacă-n dreapta, pe când balonul se duce invers, nu-i putem cere lui " #SIN #Asasin " s-o dea īn bară, atât timp cât acest copil " o pune la păianjen " magistral, nu-i putem cere lui Puljic să fie mai pisică la deposedări- atât timp cât el este Dulău, nu-i putem cere lui Grigore să pună un ziar sub ghete, pentru a truca detenta, nu-i putem cere lui Fabbrini să se comporte ca un analfabet īn fotbal, pe când el este maestru emerit al conducerii balonului şi a viziunii jocului.


Şi nu-i putem cere nici lui " Lazăr biblicul " să intre iar īn mormânt, să redevină şchiop sau orb ".Abia ce a scris duminica trecută " Evanghelia după Lazăr ", pe care o ştiu acum ca pe Tatăl Nostru, toate mioarele- nu rătăcite, ci integrate īn turmă.

Suntem saturați de blaturi !Ați văzut aseară ce mai " blat " a făcut din nou WCsb...
Mentalitatea acestor băieți trebuie să respingă din faşă astfel de teorii.Ca să construieşti o mentalitate de īnvingător, nu ai cum să fii uneori " element de decor ".Nu stă īn cromozomii de #Câine.
N-am petrecut momente deloc frumoase ca performanță īn ultimii ani.Cauzele le ştim cu toții.Dar haideți să NU ne pierdem Onoarea, Demnitatea, Orgoliul de Câine.Astea trei sunt de fapt sigla noastră.

DINAMO merge să câştige !DINAMO are o singură traiectorie: Īnainte !

FORZA DINAMO !



Articol scris de: Marius Andi Băjenaru
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii