Post Top Ad


"Dinamo și-a bătut joc de noi! Am fost mințiți"

În luna mai a anului trecut, oficialii clubului Dinamo au început să vândă lojele de pe Arena Națională la meciurile "câinilor". Dinamo a jucat însă numai de 3 ori, deși înțelegerea era ca echipa să evolueze în cel puțin 10 meciuri. 

Bogdan Bălănescu, directorul general al echipei, a condus campania de vânzare a acestora sub denumirea de "Dinamo Business Club". Din informațiile pe care Gazeta Sporturilor le are, 16 din cele 20 de loje de pe cel mai mare stadion al țării au fost cumpărate cu prețuri între 8.000 și 12.000 de euro, în funcție de poziționare. Pentru toate lojele cumpărate s-a încheiat un contract și s-a plătit întreaga sumă de la început, pentru ca banii să intre rapid în conturile echipei din Ștefan cel Mare.

Doar că oficialii dinamoviști au încălcat cel mai important punct din contractetele încheiate. Conform surselor GSP, celor care au cumpărat loje li s-au promis 12 locuri pentru minimum 10 meciuri din sezonul regulat! Și s-au jucat doar 3: cu CSU Craiova (etapa 2), FC Botoșani (etapa 9) și FCSB (etapa 25).


Contactat de GSP.RO, Bogdan Bălănescu a comentat: "Și ce s-au terminat toate meciurile din sezon? Nu puneți și meciurile din Cupa României? Chiar nu înțeleg...". 

"Dinamo și-a bătut joc de noi! Am fost mințiți. Am vrut să ajutăm clubul, d-aia am și plătit toți bani de la început, dar e bătaie de joc să joace doar 3 meciuri pe Arena Națională din cele 10 promise. Bălănescu a fugit de noi și s-a ferit la meciul cu FCSB, n-a vrut să dea ochii cu noi. E rușinos că s-a ajuns aici"
unul dintre cumpărătorii de loje pe Arena Națională

"Nici vorbă de așa ceva. Eu am fost la spital cu Perovici!", a comentat Bălănescu.

"Câinii" mai sperau că din banii din bilete veniți de la fiecare meci vor acoperi integral chiria pentru cel mai mare stadion din România.

Ce le propunea Bogdan Bălănescu celor care voiau o lojă pe stadion
12 locuri (lojă sau skybox) la toate meciurile disputate de Dinamo pe Arena Națională (minimum 10 în sezonul regulat)
3 permise acces parking
Catering inclus în lojele achiziționate
2 invitații la minimum un eveniment corporate de socializare între membrii Dinamo Business Club
card personalizat Dinamo Business Club
Set oficial (trei modele) al tuturor echipamentelor oficiale de joc în sezonul 2019/2020 personalizat cu autografele jucătorilor
Reducere 10% la toate serviciile medicale oferite de Acibadem Hospital
Reducere 10% la toate serviciile la toate produsele cumpărate din magazinul oficial Dinamo
Priority și discount 10% pentru achiziționarea produselor similare în sezonul 2020-2021

sursa: www.gsp.ro

Comentarii