Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






OFICIAL | Dinamo s-a despărţit de încă un fotbalist!









Fundaşul Florin Bejan (28 de ani) a fost împrumutat de Dinamo la Academica Clinceni până la finalul sezonului.

Fundaşul adus în iulie 2019 de la Astra a stat mai mult pe bancă de-a lungul actualului sezon şi a fost cedat, marţi, la Academica Clinceni. Dinamo a făcut anunţul oficial în privinţa împrumutului: "OFICIAL. Florin Bejan la Academica Clinceni


Dinamo Bucureşti şi Academica Clinceni au ajuns la un acord pentru transferul temporar al fundaşului central Florin Bejan la clubul ilfovean.

Născut pe 28 martie 1991, la Mangalia, Florin Bejan a evoluat în carieră pentru echipa secundă a celor de la FCSB, Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, MKS Cracovia, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu, fiind transferat la Dinamo în luna iunie a anului trecut.

4 meciuri a jucat Bejan pentru Dinamo în acest sezon competiţional, toate în campionat. A evoluat în meciurile Viitorul vs Dinamo (5-0), CFR Cluj vs Dinamo (1-0), Dinamoi vs Academica Clinceni (4-2) şi FC Botoşani vs Dinamo (1-0).

154 de partide a adunat Florin Bejan în Liga 1 pentru Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti. În prima ligă a Poloniei a jucat 12 jocuri pentru MKS Cracovia.

1 trofeu a câştigat Florin Bejan în carieră, Supercupa României cu ASA Tg. Mureş, în 2015, 1-0 împotriva celor de la FCSB.

14 selecţii are Florin Bejan la loturile naţionale ale României, U21 (1), U19 (7) şi U17 (6)", a comunicat clubul Dinamo. 

Ante Puljic, Mihai Popescu şi Ricardo Grigore sunt fundaşii centrali pe care Dinamo îi mai are în lot.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii