Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță are oferte de la UFA și de la Ural pentru mijlocașul Deian Sorescu și vrea 300.000 de euro











Deian Sorescu este noua marfă de export pentru Ionuț Negoiță. Mijlocașul sosit gratis de la Timișoara în vara lui 2018, la solicitarea lui Florin Bratu, ar putea părăsi „haita” în cel mai scurt timp.

FANATIK a aflat că pe adresa jucătorului de 23 de ani există două oferte de transfer, ambele din prima divizie rusă. Este vorba despre FK Ufa și Ural Ekaterinburg, iar negocierile se desfășoară în paralel.

Deian Sorescu, oferte din Rusia, de la FK Ufa și Ural Ekaterinburg. Ionuț Negoiță vrea 300.000 de euro pentru jucătorul său
Patronul celor de la Dinamo, Ionuț Negoiță, mai are nevoie de circa 300.000 de euro pentru a acoperi necesarul pentru licența sezonului următor.


Negoiță nu a mai vrut să scoată bani din buzunar în ultimele luni, astfel că le-a cerut celor din conducere, în principal lui Bogdan Bălănescu, să vândă orice jucător pentru a face rost de banii pentru supraviețuirea clubului, dar în principal pentru licența din 2020/2021.

Așa au plecat de la Dinamo Dan Nistor la Craiova pentru doar 280.000 de euro și Denis Ciobotariu la CFR Cluj, pentru 150.000 de euro. Deian Sorescu ar cam reprezenta, în acest moment, miza lui Negoiță pentru a acoperi cheltuielile stringente. Și asta în condițiile în care a primit sprijin financiar și de la PCH pentru plata salariilor pe luna noiembrie 2019.


Deian Sorescu ar putea face obiectul unui transfer pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, FK Ufa și Ural Ekaterinburg fiind extrem de interesate de mijlocașul „câinilor”. Totul depinde de suma de 300.000 de euro pe care Negoiță vrea să o obțină în schimbul lui Denis.

Transferurile în Rusia se închid pe 21 februarie, în România pe 17, astfel că Deian Sorescu ar putea juca pe 16 în Dinamo – FCSB!
Timp pentru realizarea unei mutări a lui Sorescu în Rusia ar mai fi, pentru că ultima zi de transferuri în Rusia este 21 februarie, iar în Casa Pariurilor Liga 1 pe 17 februarie.

Dacă părțile se vor înțelege, transferul s-ar putea face, scriptic, luni, 17 februarie, astfel că Deian Sorescu și-ar lua adio de la fanii „câinilor” jucând duminică 16 februarie în eternul derby Dinamo – FCSB!


Antrenorul roș-albilor, Dusan Uhrin, a vorbit înainte de meciul de la Voluntari și despre situația lui Sorescu. Cehul nu este deloc încântat de a pierde încă o piesă cheie. Lui Uhrin îi place să creadă că Deian nu are oferte, acestea sunt pe masa lui Ionuț Negoiță, care va lua decizia cât de curând.

700.000 de euro este cota lui Deian Sorescu, care valora 300.000 când a venit în iunie 2018 de la Timișoara
1 român este în lotul lui Ural (Eric Bicfalvi) și unul în lotul celor de la UFA (Ionuț Nedelcearu), ambii plecând în Rusia de la Dinamo, așa cum se pregătește și Deian Sorescu




sursa: www.fanatik.ro
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii