Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Florică a confirmat că discuţiile pentru Dinamo avansează











Lucrurile nu stau însă aşa, iar reprezentanţii de la Bucureşti ai grupului de investiţii Abu Dhabi Business Development speră să definitiveze până la finalul lunii februarie documentele care revin părţii interesate să cumpere.

Claudiu Florică a confirmat că discuţiile pentru Dinamo avansează
"Când o să avem ceva o să vă spunem. Și dumneavoastră și celorlalți. Nu dormim, lucrăm", a precizat Claudiu Florică pentru Digi Sport. Întrebat dacă s-a renunţat la idee, replica omului de afaceri a fost "Nu, nu".

Problemele dintre asociaţiile de suporteri dinamovişti complică lucrurile
Totuşi, ultimele mişcări făcute de Ionuţ Negoiţă în privinţa acţiunilor ar putea complica din nou lucrurile. Cedarea celor 10 procente din acţiuni suporterilor reuniţi sub titulatura Programul Doar Dinamo Bucureşti (DDB) şi posibila acceptare a propunerii celor de la Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD), pentru 5 la sută din acţiuni, ar încurca situaţia.


"Conflictul între acţionari, mai ales dacă nu are legătură cu societatea în sine, complică lucrurile", a precizat pentru Digi Sport un specialist în domeniu. Nu pentru că au acţiuni, ci pentru că nu se înţeleg.

După cum se ştie, cele două asociaţii ale suporterilor se află în conflict deschis după ce DDB i-a dat în judecată pe cei de la ADPD că le-ar fi furat ideea ca Dinamo să fie susţinută de suporteru după modelul socios, proces pierdut.

Duminică, în direct la Digi Sport Matinal, Dumitru Dragomir a declarat că intrarea suporterilor în acţionariatul lui Dinamo va împiedica vânzarea clubului din Şoseaua Ştefan Cel Mare.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii