Post Top Ad


Ștefan Radu, a devenit membru cotizant în programul „DDB” «Pentru că SUNT CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!»


Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că Ștefan Radu (33 de ani), fundașul central al lui Lazio, a devenit membru cotizant în programul „DDB”.

„Ștefan Radu s-a înscris în ProgramDDB! Cel mai valoros fotbalist crescut de Dinamo și aflat încă în activitate. Și nu la orice nivel, pentru că Ștefan Radu este cel mai iubit jucător al lui Lazio și pentru bune perioade căpitan al acestei redutabile echipe.

L-am întrebat despre decizia lui de a se alătura proiectului socios al suporterilor. Mi-a raspuns scurt, dar foarte cuprinzător: «Pentru că SUNT CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!». Respectul nostru, Căpitane!

Într-o zi l-am întâlnit pe Ștefan la coadă la bilete la un film. Era pe-atunci copilul care juca în apărarea lui Dinamo. Fiica mea de 13 ani s-a apropiat de el și i-a cerut un autograf. A rămas surprins și a întrebat cu modestie «Cum de mă cunoști?». Apoi a lăsat pe biletul de cinema semnătura alături de numărul 26.

I-am spus fiicei să-l păstreze bine pentru că puștiul ăsta va ajunge mare fotbalist. Câinii au crezut mereu în tine, Ștefane! Într-o zi te vei întoarce acasă, unde toți te iubim și suntem mândri de tine”, au postat pe Facebook cei din PCH.


Ștefan Radu a fost crescut de Dinamo, club pentru care a bifat 73 de meciuri și alături de care a câștigat un campionat, o Cupă a României și o Supercupă a României. 
4.500.000 €
a plătit Lazio pentru Radu, pe care l-a luat în ianuarie 2008 de la Dinamo

PROGRAMUL „DDB” ARE 10% DIN CLUB
Prin programul socios „DDB”, suporterii au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale.

Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, pe care speră să le vândă cât mai repede. Mai mult, fanii susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis finanțatorului că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului. 

sursa: www.gsp.ro

Comentarii