Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






13 ani de Dinamo București!












Îmi amintesc și acum primul meci a lui Dinamo la care mă uitasem. Asta se întâmpla undeva prin 2007 un derby împotriva celor de la FCSB (pe atunci steaua). Eram destul de mică, aveam doar 7 ani, nu știam mare lucru despre fotbal, cu atât mai puțin de Dinamo București. Tatăl meu fiind dinamovist convins mi-a transmis și mie acest "drog". 

Se uita la acest derby împreună cu fratele său (fratele său fiind stelist), vă puteți închipui ce era acolo. Auzeam cum se ironizează între ei, eu nu prea știam ce se întâmplă exact, după care am decis să mă uit și eu la fotbal. Pe final vă dați seama ce bucurie se vedea pe chipul tatălui meu având în vedere că echipa sa de suflet câștigase marele derby.

 Un meci foarte frumos, cu goluri extrem de frumoase ale jucătorilor noștri. Cu toți își aduc aminte de acel 4-2, golul frumos a lui Cătălin Munteanu, golul superb din foarfecă a lui Ionel Dănciulescu, de execuția loviturii libere a lui Claudiu Niculescu de la 29 de metri transformată perfect.

 Odată cu trecerea timpului, am crescut și eu. Începusem să mă interesez de ceea ce înseamnă fotbalul dar în special Dinamo din ce în ce mai mult. Urmăream toate meciurile, eram la curent cu toate știrile, practic tot ce era nou în fotbal.

 Pe parcurs devenisem un fel de "băiatul lui tata" deoarece mereu discutam amândoi despre fotbal, jucători, el îmi explica tot ceea ce eu nu înțelegeam la vremea respectivă. Am primit destul de des întrebarea: "Ție ca fată îți place fotbalul?" și răspunsul din partea mea apărea imediat: " Da, este ceva rău în asta?" apoi cel puțin se întâmpla destul de des să apară ironiile la adresa mea prin simplu fapt că echipa mea de suflet este Dinamo și nu steaua, însă mereu veneam cu argumente și le" închideam gura " celor răutăcioși.


 Acum nu este meci pe care să îl ratez, le urmăresc pe toate, cu mari emoții și cu speranța că va fi bine, iar dacă nu este, rămân alături de echipă. Un suporter adevărat nu își lasă, și nu își critică niciodată echipa de suflet, este alături de ea indiferent de situație, și în momentele de glorie, dar mai ales în momentele grele. Abia atunci îți dai seama cine este suporter adevărat și cine nu. Toți suporterii dinamoviști așteaptă perioade mai bune, unde echipă să se lupte la primele 3 locuri, dar și un patron mai bun care să se ridice la nivelul așteptărilor noastre, pentru că într-adevăr suntem mulți, și asta contează foarte mult. 
DOAR DINAMO BUCUREȘTI ❤️




Articol scris de: Savu Maria
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii