Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Deian Sorescu ar putea pleca încă din această iarnă în țările arabe








Deian Sorescu ar putea pleca încă din această iarnă în țările arabe, pentru a mai face rost de restul de bani pentru obținerea licenței. 

La Dinamo nu e liniște nici după o victorie precum cea din partida cu Astra (2-0), prin care "câinii" și-au recăpătat moralul în lupta pentru play-off. Aceasta întrucât există în continuare discuții pentru ca Deian Sorescu să plece din Ștefan cel Mare, mijlocașul de bandă rămânând în acest moment singurul produs de export pe care se mai pot obține ceva bani.

"Sunt discuții concrete, iar oameni din club spun că deja Deian este antamat de un club din străinătate. El a fost propus unor echipe din țările arabe și din Rusia, rămâne de văzut dacă mai sunt variante de actualitate. Dinamo mai are nevoie de câteva sute de mii de euro pentru a rezolva cu licența până la finele lunii, așa că este dispusă la orice negociere", au dezvăluit pentru GSP oameni din anturajul grupării.

De acest lucru se teme și Dusan Uhrin, mai ales că a fost pus în gardă despre această situație încă din timpul cantonamentului iberic.

UHRIN JR.: „N-AR FI BINE SĂ MAI PLECE CINEVA"
Dusan Uhrin a reaprins speranțele fanilor și jucătorilor pentru play-off, speră acum ca Ionuț Negoiță să nu-i mai vândă vreunul dintre fotbaliștii importanți. Cehul e mulțumit că a putut să facă el toată pregătirea dinaintea sezonului.
"A schimbat atitudinea la echipă. Am vrut să fac mai multe transferuri, dar nu i-am mai luat pe unii pentru că nu eram siguri că sunt buni pentru noi. Am încercat să-i fac mai buni pe cei pe care îi am. E mai important pentru mine și pentru Dinamo. N-ar fi bine dacă ar mai pleca unul acum, pentru că am pregătit un sistem anume. Însă având jucători de valori apropiate, voi încerca să fac totul ca echipa să fie competitivă. Nu știu dacă mai apare atacantul, fiecare vrea bani mulți, or, nu sunt!", a explicat antrenorul.

700
de mii de euro este cota lui Deian pe transfermarkt

7
goluri și 11 assist-uri are Sorescu pentru Dinamo în 58 de meciuri în toate competițiile





sursa: www.gsp.ro

Comentarii