Post Top Ad


Ionuț Chirilă: "Situația de la Dinamo este hilară. Drumul este spre faliment"


"Câinii" joacă pentru al treilea an consecutiv în play-off, iar antrenorul Ionuț Chirilă spune că fosta sa echipă se îndreaptă spre faliment.Dinamo a riscat în acest an să nu obțină licența, dar fanii au pus umărul pentru a menține clubul pe linia de plutire. Ionuț Chirilă crede însă că Dinamo se îndreaptă spre faliment: "Situația de la Dinamo este hilară. Cât timp Dinamo nu își va rezolva de management tehnic, drumul este spre faliment. Aici e o problemă, pentru că suporterii au dat 100.000 de euro și după încă 100.000 de euro, din ce am înțeles. Banii se vor duce într-un sac fără fund. Suporterii vin cu banii, dar n-au putere de decizie.

Ionuț Chirilă anunță "apocalipsa" la Dinamo
Dinamo bate pasul pe loc. Aseară am văzut că Dinamo nu știe să atace pozițional. Jucătorii n-au determinare, n-au motivație. Poți să stagnezi, dar important este să urci. Dinamo face un pas înainte, după doi înapoi. A fost meciul cu FCSB, după care a venit pasul înapoi. De șapte ani spun lucrurile astea. Dinamo nu are o strategie, nu are un proiect. De șapte ani se fac achiziții întâmplătoare la Dinamo.

Dinamo trebuie să plece de la zero, să devină o echipă cu o medie de vârstă de 21-22 de ani, care să joace patru ani împreună. În al doilea ani să aibă obiectiv calificarea în play-off și vânzarea a doi jucători în străinătate. Nu există altă soluție. Dinamo este un club care nu are bani, este o degringoladă totală", a spus Ionuț Chirilă, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.
Ce urmează pentru Dinamo
Bucureștenii au ajuns în situația de a juca o partidă extrem de importantă etapa viitoare, la Iași, cu Politehnica. Echipa lui Mircea Rednic are 12 puncte, cu cinci mai puține decât Dinamo, și este în acest moment prima sub linie.

După jocul din Moldova, pentru Dinamo urmează partida de acasă cu Chindia Târgoviște, apoi o deplasare grea la Hermannstadt. În cazul în care nu vor obține măcar șase puncte din aceste trei meciuri, ”câinii” vor tremura serios până la final.

Gruparea din Ștefan cel Mare își poate salva sezonul în Cupa României. În sferturile competiției, Dinamo o va întâlni chiar pe cea care i-a stricat debutul în play-off, Academica Clinceni. În Cupă, Dinamo ar putea întâlni în ultimele faze FCSB sau Universitatea Craiova.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii