Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






DINAMO, PUNCTE PREȚIOASE DE LA PEROVIC










Dinamo a bătut Astra, 2-0, și speră în continuare la play-off. Slavko Perovici (30 de ani) a demonstrat de ce este de neînlocuit în compartimentul ofensiv, sârbul înscriind la momentul oportun, chiar când Dusan Uhrin voia să-l scoată de pe teren.

Slavko Perovici a deschis scorul în victoria cu Astra (2-0), în minutul 65, care menține „haita” în cursa contracronometru pentru play-off. Atacantul sârb s-a dovedit din nou providențial pentru echipa din „Ștefan cel Mare”, a punctat calm, pe centrul porții, de la punctul cu var. 

A avut și noroc, fiindcă Dusan Uhrin voia să-l schimbe cu Daniel Popa. De fapt, înlocuitorul lui Pero ieșise să se încălzească, terminase acest proces, era pregătit să intre pe gazon. Doar că roș-albii au scos penalty, prin Fabbrini, iar Slavko și-a asumat executarea loviturii de la 11 metri în momentul în care scorul era 0-0. Perovici a vrut să bată penalty-ul.


DINAMO, PUNCTE PREȚIOASE DE LA PEROVIC 
„Am simțit că pot da gol, că trebuie să-mi ajut echipa. E un succes important și continuăm, cu un moral puțin mai bun, lupta pentru play-off. Nimic nu este imposibil”, a mărturisit sârbul după victorie. 

Dusan a simțit după execuția cu gol a lui Perovici că atacantul său s-a reîncărcat și l-a menținut pe teren până aproape de finalul partidei. Nu l-a schimbat după doar o oră de joc, Daniel Popa a intrat în locul golgeterului dinamovist abia în minutul 89. Atacantul de 30 de ani a ajuns un fotbalist esențial pentru "câini". 

Aproape de fiecare dată, reușitele sale au adus puncte prețioase. A marcat cu Viitorul (3-2), cu Clinceni (2-2), cu Poli Iași (1-0), cu Chindia (4-1) și cu Hermannstadt (2-4), în afara reușitei de sâmbătă seară. 

1
gol, cu Osijek, marcase Perovici în amicalele iernii din Spania

8 goluri
în 13 meciuri a reușit sârbul în toate competițiile pentru roș-albi




sursa: www.gsp.ro

Comentarii