Post Top Ad


Perovic și-a revenit și a vorbit în presa din Serbia: ”Cristea nu m-a sunat. N-am nevoie de scuzele lui”
Perovic a vorbit despre starea sa de sănătate în presa din Serbia. Acesta spune că și-a pierdut cunoștința preț de maxim 20 de minute și nu știe când va reveni sub comanda lui Dusan Uhrin. Imediat după meci, fundașul FCSB-ului, Bogdan Planic, l-a sunat pe conaționalul său.

Slavko Perovic: ”Planic m-a sunat imediat”
”Îmi aduc aminte de o ambulanţă și de câteva lumini. Eu habar n-aveam ce fac şi ce s-a întâmplat. Sunt nervos, pentru că vreau să ies din spital şi să joc, ei îmi spun că să nu-mi mişc gâtul. Nu ştiu cu exactitate câte minute am fost inconştient. Am urmărit apoi imaginile, îmi amintesc totul până în momentul impactului. Acolo s-a întrerupt filmul. Am o gaură în memorie de 15-20 de minute.

Am văzut ai târziu pe imagini că portarul Stelei (n.r. - portarul FCSB, Cristi Bălgrădean) a alergat pentru a mă ajuta şi îi mulţumesc pentru asta. Dar colegul meu Andrei Sin a venit primul să mă ajute, apoi portarul Stelei şi Bogdan Planic. Planic m-a sunat imediat, încă de duminică seara, când eram în spital. Dar este normal, având în vedere că suntem conaţionali şi ne înţelegem bine”, a spus Perovic, pentru kurir.rs.


Iulian Cristea nu l-a contactat pe Perovic după faultul dur din meciul Dinamo - FCSB: ”Încă nu m-a sunat sau vizitat. Nu am nevoie de scuzele lui. Suntem atleți, iar în sport, în special în fotbal, asta se poate întâmpla. De fiecare dată când intrăm pe gazon suntem pregătiți pentru ca ceva de genul să se întâmple. Nu sunt supărat pe Cristea”, a mai declarat Perovic.

În momentul în care a fost urcat în ambulanță, atât fanii lui Dinamo cât și fanii FCSB-ului l-au aplaudat pe Perovic. În timpul reprizei secunde, crainicul stadionului a anunțat că atacantul sârb și-a revenit.

Opt goluri a marcat Perovic în 15 meciuri pentru Dinamo.
VIDEO cu faultul lui Cristea asupra lui Perovic

sursa: www.digisport.ro

Comentarii