Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Câte bilete s-au vândut cu cinci zile înainte de Dinamo -fcsb!











Chiar dacă echipa a ieșit din cursa pentru un loc de play-off, fanii dinamoviști s-au înghesuit la casele de bilete pentru a-și susține favoriții în meciul cu FCSB. Partida poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

Digi Sport l-a contactat pe managerul general al ”câinilor”, Florin Prunea, pentru a afla numărul de bilete vândute cu cinci zile înainte de derby. Oficialii FCSB-ului au cerut în jur de 7.000 de bilete pentru suporterii lor, iar cifra poate ajunge până la 8.000.

Florin Prunea: ”S-au vândut în jur de 10.000 de bilete”
De partea cealaltă, fanii dinamoviști s-au înghesuit pentru a prinde un bilet la derby-ul cu rivala FCSB și au cumpărat 10.000 de tichete: ”Cei de la FCSB au cerut în jur de vreo 6.000 sau 7.000. Cred că o să vândă toate biletele. Cred că s-au vândut în jur de vreo 10.000 până astăzi, separat de biletele FCSB-ului”, a spus Prunea, pentru Digi Sport. Oficialul dinamovist spune că se așteaptă la o asistență de maximum 30.000 de spectatori.

Statistica este de partea lui Dinamo înainte de derby-ul cu FCSB. ”Câinii” nu au mai pierdut în fața rivalei pe teren propriu din 2015, de la un meci câștigat cu 3-1 de echipa antrenată atunci de Costel Gâlcă.

De atunci, au urmat patru victorii pentru Dinamo și patru rezultate de egalitate.


Programat inițial pe stadionul Dinamo, derby-ul cu FCSB a fost mutat pe cel mai mare stadion al țării, la inițiativa suporterilor înscriși în programul ”DDB”.

Dinamo a făcut anunțul luni, prin intermediul unui comunicat de presă: "Fiind o comunicare oficială, caracterizată de transparență totală în relația cu suporterii noștri, Consiliul de Administrație al Dinamo 1948 anunță că partida Dinamo București vs FCSB (Liga 1, etapa a 25-a) se va disputa pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, la solicitarea membrilor boardului DDB.

Cel mai așteptat meci al campionatului a fost programat duminică, 16 februarie (ora 20:00). Mulțumim pentru susținere!", au precizat "câinii", în urmă cu o săptămână.

Posibilii investitori din Emiratele Arabe Unite vor fi prezenți la meci
Ionuț Negoiță și-a manifestat dorința de a vinde Dinamo, iar în ultima vreme s-a vorbit de interesul unor membri din familia regală din Emiratele Arabe Unite. Între timp, aceștia au primit o invitație de a veni la derby-ul cu FCSB chiar din partea peluzei Cătălin Hîldan.

"I-am invitat și pe cei care vor să preia Dinamo. Au răspuns pozitiv și vor fi prezenți duminică seară. Nu atât ca să vadă echipa de pe locul 9, cât pentru a vedea suporterii și Peluza de pe primul loc", se arată pe pagina oficială a PCH.

Înainte de acest meci, Dinamo ocupă locul nouă, cu 31 de puncte, și este la șapte puncte distanță de Viitorul, ocupanta ultimului loc de play-off. FCSB este pe locul trei, cu 43 de puncte.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii