Post Top Ad


Florin Prunea le dă o veste excelentă fanilor: „Luăm licența 400%”
Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, a vorbit despre datoriile clubului din Ștefan cel Mare și situația în perspectiva sezonului viitor.

„În orice caz, nu foarte avem multe datorii. Toți banii de la meciul cu FCSB au plecat către băieți și către antrenori.

 Nu sunt probleme, nu mai avem treabă cu licența. Luăm licența 400%, nu ne mai facem probleme, nu avem de ce. Am plătit și salariile pe decembrie”, a spus Florin Prunea la TV Digi Sport.

Clubul Dinamo a anunțat pe 5 februarie, prin intermediul site-ului oficial al clubului, repartiția cheltuielilor din banii proveniți din proiectul socios „Doar Dinamo București”: „Conducerea executivă Dinamo 1948 precizează prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului nostru a intrat suma de 400.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul «Doar Dinamo București. 

Cu ajutorul fanilor noștri au fost achitate salariile jucătorilor de la prima echipă (329.702 lei) și drepturile financiare ale staff-ului tehnic (56.048 lei), toate pentru luna noiembrie 2019, precum și salariile juniorilor dinamoviști (14.250 lei) pentru luna decembrie a anului trecut”.

Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale suporterilor. Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, de care speră să scape cât mai repede.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii