Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Laurențiu Corbu: "Am făcut o alegere foarte bună. Voiam să joc, nu să stau pe bară"









Laurențiu Corbu (25 de ani, fundaș dreapta) a oferit prima reacție după despărțirea de Dinamo. Actualul jucător al Chindiei Târgoviște îi critică pe conducătorii roș-albilor pentru modul în care a fost tratat.

 „Am făcut o alegere foarte bună. Voiam să joc, nu să stau pe bară. Nu puteam sta la Dinamo rezervă sau în afara lotului, după ce am jucat pe toate posturile în toamnă. Domnul profesor Viorel Moldovan și președintele Ghergu m-au dorit foarte mult la Chindia. Trebuie să le mulțumesc celor de la Târgoviște pentru că, practic, mi-au întins o mână.

Sincer, îmi pare rău după fanii fabuloși ai lui Dinamo. Băieților le urez succes în Derby de România. Nu știu din ce cauză nu am mai fost plăcut la Dinamo. Nu mă așteptam să nu prind nici măcar lotul cu Voluntari. Probabil au fost alegerile lui Dusan Uhrin și ale conducerii, dar măcar puteau fi bărbați, ceea ce n-au fost, și să îmi zică înainte sau imediat după cantonament că n-au nevoie de mine. Să nu mă țină până mă prind eu că nu mai sunt dorit și să plec unde oi vedea cu ochii”, a declarat Corbu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

„Dumnezeu e sus, le vede pe toate, le aranjează și plătești când nu ești corect. Eu eram bun pentru că eram plătit sub orice român din lot. Acceptam orice pentru că Dinamo e o echipă mare unde joci de plăcere. E o stare de spirit.

 Din păcate, nu cred că va fi bine în viitor la Dinamo. Oricum, la Chindia nu ne e frică de ei în play-out. Cu siguranță că ne vom salva de la retrogradare. Nu e o atmosferă OK la echipă după ratarea play-off-ului. Băieții sunt destul de triști. Viața merge înainte pentru fiecare” - Laurențiu Corbu.


Corbu a bifat 18 meciuri în acest sezon pentru Dinamo, în toate competițiile, reușind un gol. Jucătorul a fost adus de „câini” în 2015, de la Urban Titu, și a mai jucat în Scoția, la St. Mirren, între ianuarie 2019 și iunie 2019.

400.000 de euro
este cota de piață a lui Corbu, potrivit Transfermarkt




sursa: www.gsp.ro

Comentarii