Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Giani Kiriță susține că doar adjudecarea Cupei României ar face uitată ratarea play-off-ului













Giani Kiriță a comentat despre situația de la Dinamo București prin intermediul unei intervenții telefonice la emisiunea PropSport LIVE, iar fostul căpitan din „Ștefan cel Mare” a ținut să le taie din elan dinamoviștilor imediat după victoria obținută în fața FCSB-ului, scor 2-1, în etapa 25 din Liga 1.


Giani Kiriță îi avertizează pe dinamoviști după victoria cu FCSB și le taie din elan
„Mă simt foarte bine, am început săptămâna foarte bine. Nu mi-a fost frică pentru că FCSB-ul era în 10 și nu avea cum să revină. Galeria ne-a împins de la spate. Jocul lui Dinamo a fost unul foarte bun, iar echipa a fost organizată și compactă. FCSB a fost ruptă total. Mă uitam la un moment dat că jumătate din echipă era în apărare și 3-4 în atac. Foarte mulți jucători individualiști. Eu zic că e prematur ca Fabbrini să fie lider. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Cred că dacă câștigăm Cupa României o să ștergem rușinea necalificării în play-off-ul Ligii 1. Am bătut și FCSB-ul… să zicem că da, ștergem rușinea.


Eu cred că ar conta foarte mult imaginea mea și ce am făcut eu pentru Dinamo. Fără investiții e foarte greu să te bați acolo sus. E vorba doar de bani. Dacă nu investești în jucători de valoare, în jucători tineri pe care să îi crești, e greu să te bați. Mi-a plăcut toată echipa, dar Fabbrini e un plus. A ținut foarte mult de minge la mijlocul terenului, a scos omul din joc, dar să nu uităm și de cei din tribună”, a spus Giani Kiriță în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Dinamo se află pe locul 8 în clasamentul din Liga 1, cu 34 de puncte, la șase distanță de Gaz Metan Mediaș, echipa care e pe ultima poziție de play-off. De partea cealaltă, FCSB e pe 3, cu 43 de puncte, la 9 în spatele liderului CFR Cluj.



sursa foto: www.digisport.ro
sursa: www.prosport.ro

Comentarii