Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Florin Prunea: "Am jucat perfect! Putea să vină oricine în Ştefan cel Mare şi nu avea nicio şansă!"







Preşedintele clubului Dinamo, Florin Prunea, a declarat că formaţia din Ştefan cel Mare a avut o evoluţie perfectă în faţa Astrei, iar sâmbătă seară ar fi învins orice alt adversar i-ar fi stat în cale.

"Am jucat din punct de vedere tehnico-tactic perfect. Practic, nu le-am lăsat nicio şansă. Şi e o echipă cu calitate Astra, care meci de meci îşi creează ocazii. Dar astăzi, în Ştefan cel Mare putea să vină oricine, nu aveau nicio şansă.

Ne dă încredere să ne agăţăm cu dinţii de acest obiectiv. Sigur, e destul de greu de realizat, dar trebuie să credem în el până la capăt", a declarat Florin Prunea.

Dinamo - Astra 2-0
Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Perovic ’65 (penalti) şi Grigore ’73.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii