Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Tadici sare la gâtul lui Dedu: „E de noaptea minții!”. Dinamoviștii sunt grav afectați. Dezvăluiri din vestiar: „Este un act criminal, jucătorii plâng la antrenament”









Alexandru Dedu, președintele FRH, este în război cu dinamoviștii. Federația Română de Handbal a schimbat criteriile de valoare pentru jucătorii străini și a decis astfel ca nicio formație din prima ligă să nu poată avea în lot mai mult de trei sportivi extracomunitari, în condițiile în care echipa din „Ștefan cel Mare” are opt.


Măsura vine înaintea celui mai important meci al handbalului masculin la nivel de cluburi, returul dintre Dinamo și Sporting Lisabona. Gheorghe Tadici, o figură marcantă a handbalului românesc, e de partea dinamoviștilor în acest conflict și a explicat.

„A fost făcut totul pentru a deruta fix clubul Dinamo. Fiecare jucător se gândește acum mai mult la viața lui decât la meci. După un rezultat de excepție, cum nu cred că vom mai avea în următorii 10 ani, chiar cei care sunt acolo ca să sprijine cluburile noastre, le blochează. Este revoltător. Dinamo a fost pur și simplu maltratată din punct de vedere psihic. Suntem toți oameni și avem aceleași drepturi. De ce un italian ar fi mai important decât un extracomunitar?!”, a spus Tadici la Radio Sport 1.

Apoi, a completat: „Ce s-a întâmplat este de domeniul Consiliului de Combatere a Discriminării. În plus, nu e normal ca fetele să aibă un regulament, iar băieții altul în cadrul aceeași federații. Sunt revoltat pentru cum a fost Dinamo tamponată de cei care trebuiau să o sprijine.

Dacă domnul Dedu a fost în urmă cu două săptămâni în Portugalia, înaintea acestui duel, totul e de noaptea minții. Lucreaza impotriva handbalului romanesc. Daca lucrurile raman asa, va dau scris ca si fetele vor lua drumul baietilor. Conducatorii au reusit sa duca 4 din 6 echipe nationale de junioare in liga a doua a handbalului, unde nu am fost niciodata in istorie. Nu pot accepta masinatiuni precum cea din aceasta saptamana”, a spus Tadici la Radio Sport 1.

Georgescu: „Este un act criminal, jucătorii plâng la antrenament”
Daniel Georgescu, fostul vicepreședinte al FRH și cel care a pus bazele actualei echipe de handbal a clubului Dinamo București, a reacționat și el. “Sunt jucători pe care i-am văzut plângând după această decizie. La propriu, plângeau la antrenament. E greu să-i mobilizezi. Vom merge în fața Ministrului și la CNCD. Decizia poate fi revocată de MTS. Este un act criminal. Nu e prima oară când vor să ucidă Dinamo. Când aveam 4 extra comunitari au vrut să limiteze la 2, acum au revenit. O fac odios.

Au votat împotriva noastră unul a cărui soție este antrenor la un lot de junioare, altul care, împreună cu soția, lucrează la Centrul Olimpic de la Iași. Să înțelegeți de ce handbalul este acolo. Preocuparea lor este de a controla în unanimitate. De răzbunare, dar nu se gândesc că dau în atâția suporteri, într-un spirit. E schema studiată. Nicio clipă nu s-au gândit la handbalul românesc. Nu există nicio prevedere în acest sens. Ce s-ar întâmpla dacă fiecare club angajează 16 străini comunitari, unde mai intră românii?

Fac apel la toți oamenii din handbal. Chiar îi mulțumesc domnului Vasile Stângă, de la rivalii steliști, pentru susținerea vocală. Alții poate se bucură, dar aș fi trist să știu asta. E nevoie de unitate”, a spus Georgescu pentru sursa citată.




sursa foto: www.telekomsport.ro
sursa: www.prosport.ro

Comentarii