Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Viorel Cataramă: "Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție"


















Dinamoviştii primesc o veste teribilă într-un moment extrem de dificil din existenţa clubului. Viorel Cataramă (65 de ani), care a fost tentat la un moment dat să cumpere clubul, susţine că echipa nu poate fi vândută din cauza unor probleme juridice.


Practic, este imposibilă cedarea clubului acum.

"Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție. Eu spun ce probleme am întâmpinat. Am fost de bună credință, la fel și domnul Negoiță, contractul trebuia doar să fie semnat, iar banii erau în cont, urmau să fie transferați.

Însă n-am vrut să fac o tranzacție care să nu aibă finalitate. Aceste probleme pot fi depășite, dar într-un număr de ani, nu luni. Eu nu pot să duc în spate singur Dinamo atâta timp, chiar dacă aveam pregătită o sumă pentru perioada de început, în jur de 2,5 milioane de euro. De fapt, sunt puține persoane în România care ar fi capabile să dețină acest club", a declarat Cataramă la Realitatea Plus.


Viorel Cataramă a fost aproape să cumpere Dinamo
În octombrie 2019, Cataramă, care a candidat şi la preşedinţia României, a fost tentat să cumpere Dinamo şi a negociat cu patronul Ionuț Negoiță (46). Cei doi chiar au stabilit oi întâlnire finală la un moment dat, dar Cataramă nu s-a mai prezentat şi și-a trimis în schimb avocații.

Între timp au mai apărut câteva posibilităţi de a ceda echipa, printre care şi varianta preluării de către spaniolul Herminio Menendez, prin intermediul lui Ioan Andone.

Viitorul investitor ar avea însă de achitat datorii de peste 3 milioane de euro, chiar dacă va cumpăra clubul cu un leu, atât cât a cerut Ionuţ Negoiţă.





sursa foto: gsp.ro
sursa: www.digisport.ro

Comentarii