Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Viorel Cataramă: "Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție"


Dinamoviştii primesc o veste teribilă într-un moment extrem de dificil din existenţa clubului. Viorel Cataramă (65 de ani), care a fost tentat la un moment dat să cumpere clubul, susţine că echipa nu poate fi vândută din cauza unor probleme juridice.


Practic, este imposibilă cedarea clubului acum.

"Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție. Eu spun ce probleme am întâmpinat. Am fost de bună credință, la fel și domnul Negoiță, contractul trebuia doar să fie semnat, iar banii erau în cont, urmau să fie transferați.

Însă n-am vrut să fac o tranzacție care să nu aibă finalitate. Aceste probleme pot fi depășite, dar într-un număr de ani, nu luni. Eu nu pot să duc în spate singur Dinamo atâta timp, chiar dacă aveam pregătită o sumă pentru perioada de început, în jur de 2,5 milioane de euro. De fapt, sunt puține persoane în România care ar fi capabile să dețină acest club", a declarat Cataramă la Realitatea Plus.


Viorel Cataramă a fost aproape să cumpere Dinamo
În octombrie 2019, Cataramă, care a candidat şi la preşedinţia României, a fost tentat să cumpere Dinamo şi a negociat cu patronul Ionuț Negoiță (46). Cei doi chiar au stabilit oi întâlnire finală la un moment dat, dar Cataramă nu s-a mai prezentat şi și-a trimis în schimb avocații.

Între timp au mai apărut câteva posibilităţi de a ceda echipa, printre care şi varianta preluării de către spaniolul Herminio Menendez, prin intermediul lui Ioan Andone.

Viitorul investitor ar avea însă de achitat datorii de peste 3 milioane de euro, chiar dacă va cumpăra clubul cu un leu, atât cât a cerut Ionuţ Negoiţă.

sursa foto: gsp.ro
sursa: www.digisport.ro

Comentarii